Όταν βγάζουν φωτιές τα φωτιστικά στους δρόμους και πέφτουν π

Προχθές το βράδυ σημειώθηκε ένα επεισόδιο στην περιοχή του Καρνάγιου όπως είχε συμβεί και πέρσι όταν πήρε φωτιά ένα φωτιστικό του δρόμου και έπεσε φλεγόμενο πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο το οποίο πήρε φωτιά και κάηκε σχεδόν ολοσχερώς.
@ Φυσικά δεν υπάρχει κανείς από το δήμο που να ελέγχει σε τι κατάσταση είναι τα ηλεκτρικά σώματα στους δρόμους και λογικά κάποτε να σκάνε παίρνοντας φωτιά.
@ Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και της δημοτικής επιτροπής θα έχουμε την ερχόμενη Δευτέρα. Η πρώτη θα γίνει στην 6 το απόγευμα και η δεύτερη στις 9 το πρωί. Τα θέματα έχουν να κάνουν με τις αυξήσεις σε τέλη καθαριότητα και φωτισμού και πολλών άλλων και καταλαβαίνει κανείς τι έχει να γίνει και στις δύο συνεδριάσεις. Εκτός και αν επικρατήσει το πνεύμα της; συναίνεσης.
@ Μου φαίνεται ότι δεν έχουν καταλάβει οι Μπαχαλάκιδες ότι όσο προσπαθούν να εντείνουν τις δράσεις τους κατά της Μητρόπολης ο κόσμος της Καβάλας θα είναι απέναντι τους.
@ Συγκεκριμένα χθες έφτασε στα δημοσιογραφικά γραφεία ένα amail με το ψήφισμα που έβγαλαν οι Μπαχαλάκιδες και με αυτά που ζητάνε από την Μητρόπολη και το δήμο. Εντάξει, το μόνο που δεν ζητούν είναι να δέσουν τον Μητροπολίτη ως ιερά εξέταση του “πνεύματος” στην κεντρική πλατεία και να τον
τιμωρήσουν με τριάντα ραβδισμούς.
@ Χθες ενημερώθηκα τηλεφωνικά από τον επιχειρηματία κ. Γεωργούλια αναφορικά με την επένδυση την οποία ήθελε να υλοποιήσει μέσα στο λιμάνι “Απόστολος Παύλος”. Η ενημέρωση του είχε να κάνει με το σχόλιο μου ότι δεν υπήρχε χρηματοδότηση για την ανέγερση του κέντρου εμπορίου και όπως μου είπε κανονικά υπήρχε η χρηματοδότηση και άλλα ήταν τα εμπόδια που δεν την επέτρεψαν να υλοποιηθεί.
@ Προφανώς τα εμπόδια τα έβαζαν οι διοικήσεις του ΟΛΚ και αυτό που κατάφεραν ήταν να διώξουν την επένδυση Γεωργούλια για να νοικιάσουν έναντι ευτελούς ενοικίου το συγκεκριμένο χώρο για την λειτουργία ενός ακόμη πάρκινγκ.
@ Δεν κατάλαβα αυτό που είπε ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη πριν από 2 μέρες όταν αναφέρθηκε στον Κώστα Κουνάκου που χάριν στους δικούς του φακέλους μπόρεσαν να αποδείξουν ότι χρησιμοποιήθηκαν για να γίνουν δρόμοι τα οικόπεδα του “Διόνυσου” στο κτηματολόγιο. Αν κατάλαβα καλά αυτά που δήλωσε ο δήμαρχος, ο κ. Κουνάκος είχε όλα τα απαραίτητα αποδεικτικά τα οποία δεν διέθετε ο δήμος Καβάλας. Τρελό και όμως αληθινό. Διαλυμένο μαγαζί ο δήμος και εγώ ζητώ να αξιοποιήσει την ακίνητη του περιουσία που όμως δεν την γνωρίζει.
@ Πρέπει να βάλει ο δήμος στην περιοχή του Αγίου Νικολάου βραδινή ασφάλεια γιατί τώρα με τα έργα που γίνονται δεν υπάρχει φωτισμός και όλα είναι στα χέρια κάποιων μακρυχέριδων.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα