Ποίοι μένουν και ποίοι φεύγουν από την δημοτική σκηνή της Καβάλας

Οι εκλογές τελείωσαν οι νέες διοικήσεις εκλέχθηκαν στους δήμους και στην περιφέρεια και οι πολίτες περιμένουν να γίνουν κάποια από αυτά που τους υποσχέθηκαν. Δεν θέλω να είμαι μάντης κακών ειδήσεων αλλά πολλά πράγματα να μη περιμένουμε.
@ Η νέα διοίκηση του Μουριάδη θα παλέψει να τελειώσει την πλατεία 28ης Οκτωβρίου, την Κουντουριώτου και να δείξει ότι προχωράει το έργο της ενεργειακής κοινότητας αλλά και αυτό της σύνδεση του πρώην δήμου Φιλίππων με τον κεντρικό αγωγό που φέρνει το νερό από το Κεφαλάρι.
@ Όλες οι άλλες εκκρεμότητες όπως το λιμενικό γραφείο που θα έχει την διαχείριση των λιμανιών της Καρβάλης, των “Σφαγείων”, του “Λούσυ” και το Καρνάγιο, αλλά και όλα τα άλλα έργα που απασχόλησαν και δεν λύθηκαν θα μας απασχολούν και την επόμενη πενταετία.
@ Φυσικά το θέμα της ελεγχόμενης στάθμευσης πάλι ούτε θα το αγγίξουν από τον δήμο, όπως δεν θα ασχοληθούν και με τον μπάχαλο στους πεζοδρόμους που δεν έχουν καμιά διαφορά από τους κανονικούς δρόμους που κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα.
@ Για να δούμε με τα σημερινά δεδομένα ποίοι θα παραμείνουν στον δημοτικό παιχνίδι και ποίοι δεν θα μας απασχολήσουν στις εκλογές του 2028. Φαίνεται ότι ο Μουριάδης θα θελήσει να διοικήσει και αυτή την πενταετία προκειμένου να κάνει κάποια έργα όπως αυτά που προανέφερα πιο πάνω και να φύγει αφήνοντας σε κάποιους άλλους να συνεχίσουν. Εκτός βέβαια αν δεν θα μπορέσει να αποχωριστεί την εξουσία και τον δούμε πάλι υποψήφιο κάτι που θα εξαρτηθεί και από το συγκεκριμένο χρόνο και τις πολιτικές καταστάσεις που θα έχουν διαμορφωθεί.
@ Ένας ακόμη που δεν θα τον δούμε να παίρνει μέρος αλλά και να συμμετέχει ενεργά από την πλευρά της αντιπολίτευσης θα είναι ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης που από όσα άκουσα προσανατολίζεται στα μισά του 2024 να παραχωρήσει τη θέση του επικεφαλή της δημοτικής του παράταξης είτε στην Δρακονάκη είτε στον Καλανταρίδη δίνοντας και στον Θάνο Παπακοσμίδη την ευκαιρία να συμμετάσχει ενεργά ως δημοτικός σύμβουλος.
@ Ο Μάκης Παπαδόπουλος από την άλλη έχει δηλώσει ότι θα συνεχίσει και ο χρόνος θα δείξει αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος και το 2028. Δεν ξέρω πόσοι από αυτούς που ήταν μαζί του στις περασμένες εκλογές θα θελήσουν να τον ακολουθήσουν εκ νέου.
@ Τέλος ο Γιάννης Εριφυλλίδης όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με κάποιες δηλώσεις του θα διεκδικήσει εκ νέου τον δήμο Καβάλας στις εκλογές του 2028 σαφώς πιο έμπειρος και κάνοντας τις κατάλληλες επιλογές σε πρόσωπα όλη την πενταετία από σήμερα και μέχρι τις εκλογές του 2028.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα