Θα γίνει αλλαγή του διοικητικού συμβουλίου του ΟΛΚ;

Θα προχωρήσει το ΤΑΙΠΕΔ σε αλλαγή του διοικητικού συμβουλίου του ΟΛΚ; Επιβάλλεται θα πω εγώ διότι η διοίκηση Φιλόσογλου έχει τελματώσει παρά την επικοινωνιακή προσπάθεια που κάνει να δείξει με τα κρουαζιερόπλοια ότι αξίος παίρνει τον μισθό της.
@ Μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει ούτε μια μικρή ανάπλαση του τμήματος του δρόμου και της παραλίας μπροστά από τα γραφεία του οργανισμού και μέχρι τον κυκλικό κόμβος να ξεκινήσει αλλά ούτε να αναμορφώσει το χερσαίο τμήμα του λιμανιού “Απόστολος Παύλος”. Δεν μιλώ για το λιμάνι της Περάμου ούτε και για το λιμάνι της Κεραμωτής που έχουν γίνει πολύ λίγα πράγματα τις τελευταίες
δεκαετίες.
@ Νάρθω όμως στο λιμάνι “Φίλιππος β ́” που ακόμη δεν έχει τελειώσει η παραχώρηση του στην Ελληνοαμερικανική κοινοπραξία. Θα τελειώσει όπως λένε από την κυβέρνηση σύντομα αυτή η παραχώρηση και θα ελπίζουμε όλοι να δούμε την ανάπτυξη του. Φυσικά θα πρέπει να μεταφερθεί το αμετακίνητο τελωνείο από εκεί που βρίσκεται σήμερα αλλά και να δημιουργηθούν όλοι εκείνοι οι χώροι που θα στηρίξουν την προσπάθεια των νέων ιδιοκτητών.
@ Τώρα πρέπει ο δήμος της Καβάλας να αποφασίσει πως θα εκμεταλλευτεί τα οικόπεδα του Εσκί Καπού που φτάνουν μέχρι κάτω το λιμάνι “Φίλιππος Β ́”. Είναι μια ευκαιρία να επενδύσει για το μέλλον και να φέρει νέα έσοδα στο ταμείο του δήμου.

ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
Έκδοση: Καθημερινή
ΑΦΜ: 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ
Αρ. ΓΕΜΗ:142329830000

Διεύθυνση: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22
Τηλ: +30 2510222141
Email: evdomimera@gmail.com
Ιδιοκτήτης & Κύριος Μέτοχος: ΄Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Νόμιμος εκπρόσωπος & Διευθυντής: Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Διευθυντής σύνταξης: Γιοβανακης Ευάγγελος
Διαχειριστής & Δικαιούχος ονόματος τομέα: ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα