Ποιος είναι τώρα τοξικός κ. Αργυρίου;
Προσπάθεια αποζημίωσης της δημοτικής συμβούλου από τον αντιδήμαρχο Βασίλη Λεμονίδη

@ Δεν πέρασε ούτε ένας μήνας από τότε που ανέλαβε τη διοίκηση του δήμου, εκ νέου ο Μουριάδης και κατάφεραν οι αντιδήμαρχοι του και οι εντεταλμένοι σύμβουλοι του να δείξουν γιατί εκτέθηκαν προεκλογικά μαζί του.
@ Προχθές στην δημοτική επιτροπή ήρθε ένα θέμα που αφορούσε την «Έγκριση μετακίνησης και αποζημίωσης δαπανών μετάβασης της κας Αργυρίου Στυλιανής, Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου του Δήμου Καβάλας, σε θέματα Πολιτισμού-Επιστημών και Έμφυλης Βίας, από και προς την Αθήνα, για το χρονικό διάστημα από 03-02-2024 έως 12-02-2024, προκειμένου να πραγματοποιήσει την εκδήλωση για τη «Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας και του Κοριτσιού στην Επιστήμη» που διοργανώνει ο Δήμος Καβάλας στη Μεγάλη Λέσχη στις 11-02-2023”.
@ Γι ́ αυτή λοιπόν την διοργάνωση η κ. Αργυρίου θα ανεβεί από την Αθήνα και θα παραμείνει στην Καβάλα εννέα ημέρες και θα αποζημιωνόταν με 180 ευρώ ημερησίως! Δηλαδή θα της πλήρωναν για νάρθει στην Καβάλα τα αεροπορικά εισιτήρια συν την διαμονή της στην Καβάλα όπου είναι δημοτική σύμβουλος συνολικά 1.620 ευρω!
@ Αυτό είχε εισηγηθεί ο αντιδήμαρχος Βασίλης Λεμονίδης διοικητικής αναδιάρθρωσης και ανάπτυξης διατυπώνοντας γράφοντα “Η προκαλούμενη δαπάνη (δαπάνες μετακίνησης και ημερήσια αποζημίωση: ενδεικτικού προϋπολογισμού ύψους (180,00€) ευρώ, θα βαρύνει τις πιστώσεις του προϋπολογισμού του Δήμου Καβάλας έτους 2024, όπου υπάρχει σχετική πίστωση στον κωδικό Κ.Α 00.6421 με τίτλο «Οδοιπορικά έξοδα και αποζημίωση μετακινούμενων αιρετών».
@ Φυσικά το θέμα το έπιασε αμέσως η Αναστασία Ιωσηφίδου και τους εξήγησε όλους της δημοτικής επιτροπής ότι θα υπάρξουν νομικές συνέπειες αν το ψηφίσουν το συγκεκριμένο θέμα και ο πρόεδρος της επιτροπής ο ανήξερος Προμούσας το απέσυρε.
@ Αυτός είναι ο κ. Λεμονίδης το καλό παιδί της πιάτσας που τα λεφτά του δήμου δεν τα πονά, αλλά και αυτή είναι η κ. Αργυρίου που ζήτησε να της πληρώσουν όλα αυτά τα έξοδα λέτε και δεν είναι δημοτική σύμβουλος αλλά επιστημονική επισκέπτρια.
@ Τώρα ποιοι είναι οι τοξικοί κ. Αργυρίου; Όλοι αυτοί που έλεγαν ότι δεν προσφέρατε τίποτε ως ειδική σύμβουλος του δήμου την προηγούμενη τετραετία ή εσείς που θελήσατε να χρεώσετε τον δήμο μαζί με τον κ. Λεμονίδη με μια έμμεση αποδοχή ενός ολόκληρου και κάτι παραπάνω μισθού αντιδημάρχου που
δεν έγινε;
@ Μέχρι χθες φυσικά μέχρι την έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου δεν υπήρξε κάποια αντίδραση ούτε από την διοίκηση του δήμου αλλά ούτε και από την κ. Αργυρίου.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα