300.000 ευρώ στον ιδιώτη εργολάβο για 5 μήνες δουλειάς στην καθαριότητα!

Με τα νάματα του σοσιαλισμού έλεγε ότι μεγάλωσε ο Μουριάδης ως παιδί της φτωχολογιάς αλλά τώρα που βολεύτηκε στην καρέκλα του δημάρχου με 3.500 ευρώ τον μήνα άρχισε να προσχωρεί στις δεξιές ευκολίες των ιδιωτών εργολάβων.
@ Ενδιαφέρεται λέει για την καθαριότητα του δήμου και σε συνέντευξη του στη έντυπη σφυρίχτρα ανέφερε ότι “Αυτό το οποίο προέχει είναι η εξυπηρέτηση του δημότη και όχι τι λέει ο σύλλογος εργαζομένων. Την περίοδο αυτή στην οποία είχαμε ανάγκη να υπάρξει κάποια έξτρα εργασία από τους υπαλλήλους για να μπορούμε να μαζέψουμε τα σκουπίδια της ανακύκλωσης -όπου όλοι την έχετε δει πως είναι τον τελευταίο καιρό που δεν υπάρχει το προσωπικό και μέχρι να γίνουν οι προσλήψεις- κανείς δεν κατέβηκε. Το αποτέλεσμα είναι αυτό. Εμένα δε με ενδιαφέρει τι θα πει ο σύλλογος εργαζομένων, εμένα με ενδιαφέρει η εξυπηρέτηση των δημοτών. Θέλω μια πόλη που να είναι καθαρή”.
@ Κανείς δεν θέλει βρώμικο τον δήμο αλλά με τον ιδιώτη που θέλει να φέρει θα λύσει το πρόβλημα; Τον ιδιώτη τον θέλει για τους 5 μήνες του καλοκαιριού και δεν βλέπω να έχει έρθει το θέρος 5 μήνες πιο νωρίς. Δικαιολογίες και ψέματα για να κρύψει τον πραγματικό λόγο που θέλει να βάλει τον ιδιώτη στην καθαριότητα. Θα πληρώνουμε αυξημένα τέλη 12 μήνες για να δουλεύει ο ιδιώτης εργολάβος μόνο πέντε.
Όταν έχεις προϋπολογίσει να δαπανήσεις 1,5 εκ ευρώ για να δώσεις στα χέρια του ιδιώτη εργολάβου την καθαριότητα του Παληού, του Αμυγδαλεώνα, του Ζυγού και των Κρηνίδων εδώ κάτι δεν πάει καλά. Είναι δυνατόν ο ιδιώτης να χρεώνει 300.000 ευρώ τον μήνα για την καθαριότητα όλης αυτής της περιοχής που του ζήτημα ο δήμος και να απασχολεί 20 εργάτες το πολύ και του παραχωρούν και τα μηχανήματα από την υπηρεσία καθαριότητας; Εντάξει είπαμε αλλά εδώ κάτι φωνάζει.
@ Άντε, εργαζόμενοι και λοιπά λειτουργικά έξοδα να αγγίζουν το πολύ τις 100.000 ευρώ που δεν το νομίζω αλλά ας υποθέσω ότι τόσα θα είναι τα έξοδα του. Οι υπόλοιπες 200.000 ευρώ θα είναι καθαρό κέρδος;
@ Τα υποζύγια όμως σου λέει θα τα πληρώσουν αφού η αγορά είναι συμβιβασμένη και δεν πρόκειται να αντιδράσει κανένας πρόεδρος γιατί προεκλογικά εκτέθηκαν μαζί μου θεωρώντας με ως τον πιο ικανό από
τους άλλος και αυτός που τους έλεγε τα μεγαλύτερα ψέματα.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα