Πολλές οι μετακινήσεις του δημάρχου Καβάλας …για έγκριση!

Σήμερα το βράδυ συνεδριάζει εκ νέου του δημοτικό συμβούλιο Καβάλας με 40 θέματα στην ημερήσια διάταξη του…

Ορισμένα είναι ενδιαφέροντα, αλλά 8 αφορούν αποκλειστικά την έγκριση γενόμενων ταξιδιών του δημάρχου Καβάλας Θεόδωρου Μουριάδη, σε ένα μήνα και είναι απλά και μόνο 8 στο σύνολό τους.

Βέβαια ένας δήμαρχος έχει πολλές υποχρεώσεις αλλά αν από τις 30 μέρες που έχει ο μήνας απουσιάζει τις μισές (8 ταξίδια Χ 2 μέρες μέσο όρο), μια και κάθε ταξίδι είναι τουλάχιστον τις περισσότερες φορές διήμερο, τότε θα πρέπει να φορτσάρει τις μηχανές του τις υπόλοιπες 15 (μέσα και τα Σαββατοκύριακα) για να ασχοληθεί με τα θέματα του Δήμου Καβάλας που είναι πολλά… και φλέγοντα!

Έγκριση γενόμενης μετάβασης του Δημάρχου στην Πρώτη Σερρών, όπου παραβρέθηκε στη παρουσίαση του Δικτύου Πόλεων Μεγάλου Αλεξάνδρου, που πραγματοποιήθηκε στην οικία του Κωνσταντίνου Καραμανλή , στις 03 Νοεμβρίου 2019.
Έγκριση γενόμενης μετάβασης του Δημάρχου στην Κομοτηνή, προκειμένου να παραβρεθεί σε συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ. της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Διαχείριση Απορριμμάτων Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης» ΔΙΑΑΜΑΘ ΑΑΕ. στις 07 Νοεμβρίου 2019.
Έγκριση γενόμενης μετάβασης του Δημάρχου στην Κομοτηνή, όπου συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση των μελών της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (Π.Ε.Δ. ΑΜ-Θ), στις 10 Νοεμβρίου 2019.
Έγκριση γενόμενης μετάβασης του Δημάρχου στην Κομοτηνή, προκειμένου να παραβρεθεί σε Ημερίδα-Εκδήλωση με θέμα «Ανακύκλωση με διαλογή στην πηγή στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας-Θράκης», στις 14 Νοεμβρίου 2019».
Έγκριση γενόμενης μετάβασης του Δημάρχου στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παραβρεθεί σε συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της Εγνατίας Οδού ΑΕ, στις 15 Νοεμβρίου 2019.
Έγκριση γενόμενης μετάβασης του Δημάρχου στην Αθήνα, όπου παραβρέθηκε στην Τελετή Βράβευσης στα πλαίσια του 15ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ελληνικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΥΠΠΥ), με τίτλο «Κανείς δε μένει πίσω!», στις 15-17 Νοεμβρίου 2019.
Έγκριση γενόμενης μετάβασης του Δημάρχου στην Κομοτηνή, όπου συμμετείχε σε συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (Π.Ε.Δ. ΑΜ-Θ), στις 17 Νοεμβρίου 2019.
Έγκριση γενόμενης μετάβασης του Δημάρχου στην Αθήνα, όπου συμμετείχε ως εκλεγμένος εκπρόσωπος της ΠΕΔ ΑΜ-Θ στην ΙΣΤ’ Γενική Συνέλευση της Κ.Ε.Δ.Ε. για την ανάδειξη των οργάνων της για τη δημοτική περίοδο 2019-2023, στις 27-30 Νοεμβρίου 2019.
Έγκριση μετάβασης του Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πεφάνη Κωνσταντίνου στη Νυρεμβέργη, προκειμένου να εκπροσωπήσει το Δήμο Καβάλας στην εορταστική εκδήλωση «Ως εύ παρέστητε … καλώς ήρθατε» στην χριστουγεννιάτικη αγορά των αδερφών πόλεων της Νυρεμβέργης που θα πραγματοποιηθεί στις 12-15 Δεκεμβρίου 2019.
Έγκριση γενόμενης μετάβασης του Δημοτικού Συμβούλου και επικεφαλής του συνδυασμού «ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» κ. Βέρρου Αριστείδη, στην Κομοτηνή, όπου συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση των μελών του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (Π.Ε.Δ. ΑΜ-Θ), στις 10 Νοεμβρίου 2019.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα