Ντροπή, πληρεξούσιος ο Σιμιτσής σε υπόθεση του Δήμου Καβάλας! Την εισήγηση του να αναλάβει ο Κωστής Σιμιτσής την υπόθεση υπογράφει εκ μέρους της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας ο νομικός Απόστολος Αγελαράκης.

Διαβάζουμε στα θέματα της ημερήσιας διάταξης του Δήμου Καβάλας και στο 8ο θέμα τα εξής: «Εισήγηση για ορισμό του Κωνσταντίνου Σιμιτσή του Αριστείδη δικηγόρoυ του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, ως πληρεξουσίου δικηγόρου για την ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων (Ειρηνοδικείου ή Μονομελούς Πρωτοδικείου Καβάλας) άσκηση αξιώσεων του Δήμου μας κατά των συνιοδιοκτητών πολυωρόφου οικοδομής, κειμένης ενταύθα και επί της οδού Ελ. Βενιζέλου αριθ. 60 (κόμβος Φαλήρου) για τις εκ του Δήμου μας πραγματοποιηθείσες αναγκαίες για τη συντήρησή της δαπάνες».

Πραγματικά μας κάνει εντύπωση ότι από όλους τους δικηγόρους της Καβάλας, ο Δήμος Καβάλας επιλέγει τον πρώην δήμαρχο, επικεφαλής της παράταξης στην οποία συμμετείχε ο νυν δήμαρχος Θεόδωρος Μουριάδης και νυν αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης της ΠΑΜ-Θ να εκπροσωπήσει ως νομικός τον Δήμο Καβάλας!

Η υπόθεση έχει να κάνει με την παραχώρηση από τον αείμνηστο Γεώργιο Αστεριάδη προς τον Δήμο Καβάλας μέρους της οικοδομής που την είχε σε συνιδιοκτησία στην οδό Βενιζέλου (γνωστή ως οικία Οδέττης Πετρίδου) στον Δήμο Καβάλας.

Ως φαίνεται η υπόθεση δεν προχωράει εδώ και χρόνια και έτσι ήρθε η ώρα των δικαστηρίων με την απόφαση της δημοτικής αρχής να ορίσει τον Κωστή Σιμιτσή ως πληρεξούσιο δικηγόρο του Δήμου Καβάλας για να τον εκπροσωπήσει.

Η επιλογή είναι καθ’ όλα νόμιμη, αλλά ως προς το πολιτικό και ηθικό μέρος φαίνεται ότι θα έχει και παρενέργειες ιδιαίτερα από τους δικηγόρους της Καβάλας, που θα αναρωτηθούν γιατί όχι αυτοί και γιατί ο συγκεκριμένος!

Την εισήγηση του να αναλάβει ο Κωστής Σιμιτσής την υπόθεση υπογράφει εκ μέρους της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας ο νομικός Απόστολος Αγελαράκης.

Για να στηρίξει την εισήγησή του αναφέρει ότι ο εν λόγω νομικός Δρ. Κωνσταντίνος Σιμιτσής διαθέτει ειδικές γνώσεις αλλά και μείζονα εμπειρία που απαιτείται για την υπόθεση αυτή!

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα