Το ψέμα έχει ονοματεπώνυμο Γιάννης Πασχαλίδης. Για ακόμη μια φορά με τα ψέματα προσπάθησε να παραπλανήσει την κοινή γνώμη και να παρουσιασθεί ότι είναι ο μόνος που ενδιαφέρεται για τα προβλήματα του τόπου.
@ Η τελευταία πράξη του έργου ένα ψεύτης στην Καβάλα παίχτηκε ανήμερα της περασμένης Κυριακής όταν με τηλεφώνημα του στο δήμαρχο Θόδωρου Μουριάδη που προκάλεσε μια παράνομη σύσκεψη φορέων του μετάφερε ότι επικοινώνησε με τον υπουργό εργασίας και συμφώνησαν να γίνει μια τριμερής συνάντηση στο υπουργείο εργασίας παρουσία των εργαζομένων και της διοίκησης της εταιρείας ΕΛΦΕ.
@ Ναι επικοινώνησε με τον ίδιο τον Βρούτση μεταφέροντας του ένα κλίμα αντίθετο από αυτό που υπήρχε χωρίς ο υπουργός να του δώσει την άδεια να αναφερθεί σε καμιά τριμερή συνάντηση και η οποία δεν πρόκειται να γίνει. Και δεν πρόκειται να γίνει διότι για να συμφωνηθεί μια τριμερής συνάντηση πρέπει πρώτα να προηγηθούν όλοι οι έλεγχοι από τους κρατικούς μηχανισμούς ελέγχου ΣΕΠΕ και ΕΦΚΑ και αν διαπιστωθούν παρανομίες ή έστω κάποιες παραβάσεις τότε με αίτημα ενός εκ των δύο ενδιαφερόμενων γίνει μια συνάντηση παρουσία και εκπροσώπων του υπουργείου. Εδώ δεν έχουμε τέτοια περίπτωση οπότε δεν απαιτείται και η τριμερής συνάντηση για να λυθούν ανύπαρκτα θέματα.
@ Τι έκανε λοιπόν ο Πασχαλίδης; Είπε ψέματα για να τύχη της ευνοίας των 135 σε βάρος των εργαζομένων που συνεχίζουν να εργάζονται μέσα στο εργοστάσιο χωρίς να προκαλούν και αυτοί είναι κοντά στους πεντακόσιους.
@ Αυτό όμως που προκάλεσε το ενδιαφέρον του υπουργού εργασίας Γιάννη Βρούτση ήταν ότι ο Πασχαλίδης έδειξε ένα υπερβάλλοντα ζήλο στο θέμα των 135 κάτι που δεν έκανε ούτε ο Παναγιωτόπουλος αλλά ούτε και ο Λαζαρίδης.
@ Καταλαβαίνετε επίσης ότι όσα ακουστήκαν ότι ο Μουριάδης θα προσπαθούσε να κλείσει με την κάθοδο του στην Αθήνα μια τριμερή συνάντηση στο υπουργείο πόσο μακριά είναι από την πραγματικότητα.
Πούλησε ψεύτικη εκδούλευση ο Πασχαλίδης Δεν τον εξουσιοδότησε ο υπουργός εργασίας Γιάννης Βρούτσης να ανακοινώσει οποιαδήποτε τριμερή συνάντηση των εργαζομένων και της διοίκηση της ΕΛΦΕ