Σήμερα πέφτουν οι μάσκες Ο Παναγιωτίδης σε συνέντευξη τύπου αποκαλύπτει τη συμφωνία με τον Δέμπα

Σήμερα ο Γιάννης Παναγιωτίδης θα δώσει τη φημολογούμενη συνέντευξη τύπου ώστε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς έχει συμφωνηθεί μεταξύ του ιδίου και του Μάρκου Δέμπα για την εναλλαγή στη θέση του προέδρου. Αν μέχρι σήμερα ο Μάρκος Δέμπας δεν αποχωρήσει ησύχως τότε τον λόγο θα έχουν τα ντοκουμέντα.
@ Σήμερα λοιπόν ο Γιάννης Παναγιωτίδης στις 11 το πρωί στην αίθουσα της ομοσπονδίας επαγγελματοβιοτεχνών και έχει σημασία ο χώρος θα μιλήσει για τη συμφωνία με τον Δέμπα και θα αποκαλύψει τα ονόματα των τεσσάρων εγγυητών για την τήρηση της.
@ Ένας σας λέω, ότι και οι τέσσερεις είναι σοβαροί άνθρωποι με εκτίμηση στην κοινωνία της Καβάλας και δεν πιστεύω uα θελήσουν να εκτεθούν λέγοντας ότι η συμφωνία δεν έγινε.

ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ
Έκδοση: Καθημερινή
ΑΦΜ: 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ
Αρ. ΓΕΜΗ:142329830000

Διεύθυνση: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22
Τηλ: +30 2510222141
Email: evdomimera@gmail.com
Ιδιοκτήτης & Κύριος Μέτοχος: ΄Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Νόμιμος εκπρόσωπος & Διευθυντής: Δήμητρα Ιωάννου Κέντη
Διευθυντής σύνταξης: Γιοβανακης Ευάγγελος
Διαχειριστής & Δικαιούχος ονόματος τομέα: ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Εβδόμη Ημέρα