Ψηφίσατε, βγήκε, τελειώσατε

Ψηφίσατε τελειώσατε. Δεν θέλω τώρα γκρίνιες, διότι μετά την απομάκρυνση από την κάλπη για το κυκλοφοριακό, τα σκουπίδια και τα έργα που είναι στάσιμα καμιά λάθος απόφαση δεν αναγνωρίζεται. Μουριάδη θέλατε τώρα να τον ανεχθείτε για τα επόμενα 5 χρόνια.
@ Για το κυκλοφοριακό πρόβλημα που βασανίζει καθημερινά εκατοντάδες Καβαλιώτες προεκλογικά δεν είπε πως θα το αντιμετωπίσει ο Μουριάδης και η πλειοψηφία των πολιτών πίστεψε ότι με ένα μαγικό τρόπο θα βρει εκείνες τις λύσεις που και πάρκινγκ από μόνα τους θα φυτρώσουν και οι δρόμοι θα αδειάσουν από τα σταθμευμένα αυτοκίνητα και τα δρομολόγια του αστικού ΚΤΕΛ θα πυκνώσουν. Τίποτε από αυτά δεν είπε ότι θα κάνει και όμως πιστέψατε ότι είναι η καλύτερη λύση για τον δήμο από τις υπόλοιπες που τον διεκδικούσαν προεκλογικά.
@ Συνήθως ύστερα από μια νίκη και χωρίς να διακοπεί ο χρόνος της διοίκησης κανείς δεν γνωρίζει προς τα που θέλει να το πάει το καράβι ο Μουριάδης το οποίο εδώ και 4 χρόνια ταλαιπώρησε το σκαρί του χωρίς να πιάσει ακόμη λιμάνι.
@ Δεν θα λυθούν τα προβλήματα του δήμου γιατί θα κάνει αντιδήμαρχο το τάδε και όχι τον δείνα αφού την πορεία την χαράσσει ο δήμαρχος και αυτός ακόμη δεν έχει βγάλει τους χάρτες για να καταλάβουμε που θέλει να πάει.
@ Λίγο πολύ τα πράγματα είναι γνωστά και όπως και το 2019 έγραφα ότι δεν θα είναι ένας παραγωγικός δήμαρχος ο Μουριάδης έτσι και τώρα λέω να μη περιμένετε θαύματα.
@ Από την άλλη στον χώρο της αντιπολίτευσης εισέρχονται δύο νέοι αρχηγοί ο Χρυσανίδης και ο Εριφυλλίδης οι οποίοι δεν ξέρουμε πως θα λειτουργήσουν μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο.
@ Τον Μάκη Παπαδόπουλο τον ξέρουμε και το τι θα κάνει ως αντιπολίτευσης τον γνωρίζουμε και δεν ελπίζω εγώ τουλάχιστον ότι θα ξεφύγει από αυτά τα οποία παρουσίασε ως αντιπολίτευση τις προηγούμενες θητείες του από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου. Θα έχει μαζί του και τον Φώντα ο οποίος θα τον καπελώσει στην προσπάθεια του να κτίσει αρχηγικό προφίλ και σιγά, σιγά να τον
εξοστρακίσει από την ίδια του την παράταξη.
@ Θα βρεθεί και η Αναστασία Ιωσηφίδου η οποία έχει την εμπειρία και θα κάνει για ακόμη μια φορά την διαφορά λόγω των γνώσεων της επί των δημαρχιακών θεμάτων και θα είναι για τα επόμενα 5 χρόνια μια σταθερή, σοβαρή αντιπολιτευτική παρουσία.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα