Ρώτησε ο Βασίλης για τα 180 ευρώ της Αργυρίου το υπουργείο! ΚΑΤΑΝΤΙΑ πριν ακόμη ξεκινήσει

Τι έγινε βρε παιδιά, ο Βέρρος ζήτησε να εξαιρεθούν οι κάτοικοι της συνοικίας στην περιοχή από τα δημοτικά τέλη αφού δεν τους εξυπηρετεί η υπηρεσία καθαριότητας. Αποκάλυψε επίσης ότι κάποιοι πληρώνουν μέσα από τους λογαριασμούς των παρόχων ρεύματος και κάποιοι δεν πληρώνουν.
@ Φαίνεται ο Χρυσανίδης καταλαβαίνει ότι θα υπάρχουν προβλήματα το ερχόμενο καλοκαίρι με το κυκλοφοριακό που θα γεμίσει και όλη η πόλη και με τα αυτοκίνητα των τουριστών.
@ Έβαλε και ένα θέμα το οποίο θεωρώ σωστό είναι να διεκδικήσει δεν ξέρω από ποιον να γίνει και στην Καβάλα ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο. Φυσικά για νάρθει εδώ ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο θα πρέπει να έχει κάποιος να προτείνει χώρους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να λειτουργήσει ένα τέτοιο πανεπιστήμιο. Ρωτώ λοιπόν υπάρχει τέτοιο κτήριο που μπορεί κανείς να δώσει για να λειτουργήσει ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο; Δεν το νομίζω, αλλά δεν μπορεί και αυτός ο δήμος να ετοιμάσει ένα τέτοιο φάκελο παρά τις εξυπνάδες του δημάρχου ότι υπάρχουν πολλά κτήρια διαθέσιμα για να στεγαστεί ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο.
@ Ποιος μιλάει για τις παράνομες σταθμεύσεις. Ο δήμαρχος που στάθμευε σε χώρο ΑμΕΑ μέχρι να τον ανακαλύψουμε στην Παναγία έξω από το σπίτι του. Μιλάει για παράνομες σταθμεύσεις ο Μουριάδης όταν ο Σταυρίδης στάθμευε παράνομα στην οδό Ομονοίας και όταν ο Τσιτσιλικάκης έκλεισε τα μάτια για
τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα συγγενής του εντός πεζοδρόμου.
@ Μικρόψυχη αποκάλεσε την Δρακονάκη ο δήμαρχος γιατί επεσήμανε ότι στις πλακέτες που έδωσε ο συνδυασμός του δήμαρχου στους πρώην αντιδημάρχους έγραφε ότι δόθηκε από τον δήμο Καβάλας χωρίς να έχει ληφθεί τέτοια απόφαση.
@ Βρε τι λέει ο αντιδήμαρχος Τσιτσιλικάκης τώρα που έγινε αντιδήμαρχος ότι δεν μπορεί να έχει ο κάθε κάτοικος της Παναγίας χώρο στάθμευση όποτε τον θέλει. Μπα, άλλα μας έλεγε ο πατέρας του. Επίσης ο δήμαρχος είπε ότι αν δεν βρίσκουν να παρκάρουν στην Παναγία μπορούν να πηγαίνουν αλλού εκτός συνοικίας.
@ Άρχισαν από τώρα κάποιες εργασίες από το δήμο στα κτήρια της ακτής της Καλαμίτσας και φυσικά ο δήμαρχος είπε ότι τις κάνει γιατί υπάρχουν πάλι επικίνδυνα κτήρια για τα οποία έχει εγκαλέσει η εισαγγελία τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Κυριάκο Σταυρίδη. Γιατί εγκάλεσε η εισαγγελία τον Σταυρίδη;
Ανήκει η ακτή στον δήμο; Ίσως από την εισαγγελία θεωρούν ότι η Καλαμίτσα ανήκει στον δήμο.
@ Βρε τον Βασίλη Λεμονίδη εκνευρίστηκε που αποκαλύψαμε ότι δεν έκανε καλά τη δουλεία του στο θέμα της πληρωμής της Αργυρίου που ήρθε να οργανώσει την φοβερή εκδήλωση της Κυριακής και δήλωσε θιγμένος γιατί γράψαμε για τις ευθύνες του. Φυσικά δεν ήξερε ότι δεν αποσύρθηκε το θέμα αλλά έγινε ερώτηση στο υπουργείο για να απαντήσει αν μπορεί να πάρει τελικά τα 180 ευρώ ή όχι η Αργυρίου.
Τι να του πω τώρα αυτού το όψιμου πολιτικού ότι οι πράξεις είναι αυτές που τον εκθέτουν και όχι εγώ.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα