Σε στάση προσοχής ο Πασχαλίδης μπροστά από τον Βογιατζίδης των απολυμένων της ΒΦΛ

“ Ο Γιάννης Πασχαλίδης θύμισε ότι συμπαραστάθηκε στους απολυμένους. «Ναι αλλά αποτέλεσμα δεν υπήρξε» του απάντησε ο κ. Βιογιατζίδης. «Δεν αδιαφορούμε» επανήλθε ο κ. Πασχαλίδης”.
@ Μεταφέρω πιο πάνω το ρεπορτάζ τοπικής εφημερίδας και τα όσα απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ Πασχαλίδης που βρέθηκαν στην κοπή της βασιλόπιτας των συνταξιούχων της ΒΦΛ. Η απάντηση του στην πρόκληση του προέδρου των απολυμένων να αναλάβει πρωτοβουλίες για να πιέσει το υπουργείο εργασίας προφανώς ώστε να δώσει τέλος στο πρόβλημα τους το οποίο οι ίδιοι δημιούργησαν ήταν πέρα του αναμενόμενου.
@ Ο Πασχαλίδης που παραδέχθηκε ότι τους συμπαραστάθηκε σε ένα αγώνα που έκαναν παρά το νόμο και με τις πλάτες του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει πόσο επιπόλαιος πολιτικός είναι που για να γίνει καλός στον Βογιατζίδη μίλησε ότι τους συμπαραστάθηκε όταν οι συγκεκριμένη ομάδα των απολυμένων είχε ως
στόχο το κλείσιμο του εργοστασίου. Μπορεί να μου πει ο κ. Πασχαλίδης τι θα γινόταν στην οικονομία της Καβάλας αν θα έκλεινε το εργοστάσιο όπως ζητούσαν από το ΣΥΡΙΖΑ; Φυσικά και δεν έχει απάντηση σε αυτό το ερώτημα ούτε όμως και στο που θα δούλευαν όλοι αυτοί που σήμερα εργάζονται στο εργοστάσιο οι περίπου χίλιοι εργαζόμενοι.
@ Πρέπει να πω ότι στις δηλώσεις του ο Θόδωρος Μουριάδης ήταν ο πιο μετρημένος και δεν κύλισε στον λαϊκισμό αυτόν του Γιάννη Πασχαλίδη.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα