Απαλλοτριώστε τα παλιά κρεοπωλεία, ξηλώστε την κεντρική πλατεία και 1 εκ για τη συντήρηση του Αγίου Νικολάου

Μπορεί μου είπε χθες ο πρώην δήμαρχος Καβάλας Στάθης Εριφυλλίδης, αν θέλει ο δήμος να προχωρήσει στην απαλλοτρίωση των παλιών κρεοπωλείων που βρίσκονται στη οδό Δοϊράνης να το κάνει.
Αναρωτιέμαι τι θα κάνει ο Μουριάδης με το συγκεκριμένο θέμα; Θα ασχοληθεί ή θα το πάει και αυτό στις καλένδες.
@ Ένα άλλο θέμα που συζητήσαμε με το Στάθη Εριφυλλίδη ήταν η κεντρική πλατεία η οποία θέλει ριζική παρέμβαση για να φύγει από το κέντρο αυτή η κακογραφία. Δεν νομίζω φυσικά ότι και οι δύο περιπτώσεις έχουν πολλές πιθανότητες να τύχουν κάποιας μέριμνας από τη σημερινή διοίκηση του δήμου.
@ Αίσθηση προκάλεσε το χθεσινό μου σχόλιο για το ενδιαφέρον κάποιων επενδυτών να αναλάβουν να αξιοποιήσουν το “Διόνυσο”. Οι επισκέψεις στην ηλεκτρονική εφημερίδα μας evdomimera.gr ήταν πολύ μεγάλη αφού είναι μια πρόταση που εγώ θεωρώ ότι είναι βιώσιμη με τη δημιουργία εννέα σούπερ λουξ
διαμερισμάτων για βραχεία μίσθωση όπως και η λειτουργία παράλληλα καφέ. Το θέμα βέβαια είναι ότι ο Μουριάδης μέχρι σήμερα δεν έχει ενημερώσει κανένα για το ποιο είναι το πρόβλημα και γιατί δεν μπορεί να γίνει αλλαγή χρήσης και παραμένει αναξιοποίητο το συγκεκριμένο κτήριο.
@ Ο δήμαρχος όμως αντί να τρέξει το θέμα του “Διόνυσου” θα κατεβεί πάλι στην Αθήνα για να συναντήσει αυτή τη φορά την νέα διευθύνουσα σύμβουλο της ΕΤΑΔ για την παραχώρηση της ακτής της Καλαμίτσας. Προφανώς τώρα θα βάλει το θέμα της πενταετούς παραχώρησης κάτι που προφανώς δεν το γνωρίζει η νέα διευθύνουσα σύμβουλος και ούτε ξέρουμε αν θα το κάνει δεκτό.
@ Δεν ξέρω αν θα έρθει και με μια νέα πρόταση για την παραχώρηση στον ΟΛΚ του ανοιχτού κολυμβητηρίου.
@ Πάνω από 1 εκ ευρώ θα χρειασθεί για να συντηρηθεί εσωτερικά και εξωτερικά η εκκλησία του Αγίου Νικολάου σύμφωνα με την ενημέρωση που είχα από τον πρώην δήμαρχο Καβάλας Στάθη Εριφυλλίδη ο οποίος προσφέρθηκε να βοηθήσει στην εξεύρεση χορηγιών. Όπως χθες μου είπε βρήκε κλειστές πόρτες από τον επιχειρηματικό κόσμο της Καβάλας που δείχνει ότι υπάρχουν προβλήματα στο θέμα ρευστότητας τους.
@ Τώρα ο αρχιμανδρίτης πατήρ Ευάγγελος θα απευθυνθεί στους πιστούς προκειμένου σταδιακά να συγκεντρώσει σε βάθος χρόνου τα χρήματα που χρειάζονται για τη συντήρηση του ναού. Ελπίζω ότι θα βοηθήσουν ο δήμος και η περιφέρεια.
@ Δεν πάνε να λένε από την αντιπολίτευση ότι οι συνεδριάσεις πρέπει να γίνονται μια συγκεκριμένη ημέρα και να μην αλλάζουν από συνεδρίαση σε συνεδρίαση. Από το ένα αυτί της διοίκηση μπαίνουν αυτά που λένε οι αρχηγοί των παρατάξεων και από το άλλο βγαίνουν του Μουριάδη και του πρόεδρου του
δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτη Μαμτσαδέλη. Το δημοτικό συμβούλιο θα συνεδριάσει την ερχόμενη Παρασκευή για πρώτη φορά.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα