Ο Χρυσανίδης προορίζει την Δρακονάκη για τη θέση του στην παράταξη “Έργο Τώρα”;

Φαίνεται ότι ο κ. Μαμτσαδέλης είναι ο μεγάλος χαμένος των ημερών αφού ο δήμαρχος τον εξέθεσε με την προτροπή του θα αρνηθεί να φέρει το θέμα της ΣΤΕΓΗΣ για να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο.
Κακώς πρέπει νάρθει, για να δούμε τι πρεσβεύει η κάθε δημοτική παράταξη, που μέχρι σήμερα καμιά δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια.
@ Ο δήμαρχος φοβούμενος ότι με το νάρθει το θέμα της ΣΤΕΓΗΣ για να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο θα έβαζε σε δοκιμασία τις σχέσεις του με τον Μητροπολίτη Στέφανο. Γι ́ αυτό έβγαλε τον Μαμτσαδέλη μπροστά και το έκαψε αφού άλλα είχε δηλώσει πριν μερικές μέρες και άλλα έκανε προχθές.
@ Βλέπω ότι ο κυβερνητικός βουλευτής Νίκος Παναγιωτόπουλος τον τελευταίο καιρό δείχνει μεγάλη κινητικότητα και παρεμβαίνει σε θέματα που αφορούν προβλήματα της Καβάλας.
@ Βλέπω και την κυβερνητική βουλευτή Αγγελική Δεληκάρη η οποία έχει περιοριστεί μόνο στο να παρευρίσκεται σε εκδηλώσεις και μνημόσυνα.
@ Ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης το έχει πει ότι δεν ενδιαφέρεται να είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος το 2028 όμως κρατάει ζωντανή τη δημοτική του παράταξη και παραμένει επικεφαλής μέχρι να αποφασίσει να φύγει. Βλέπω όμως ότι η παράταξη του εκπροσωπείται στις διάφορες πιτακοπές όπως του ΦΟΚ από
την Ευαγγελία Δρακονάκη και δεν ξέρω αν αυτό είναι ένα σημάδι ότι θα της αναθέσεις και την πρωτοκαθεδρία όταν αποφασίσει να πάει στο σπίτι του.
@ Βέβαια στη δημοτική ομάδα του Χρυσανίδη υπάρχουν και άλλοι που μπορεί να μην εξελέγησαν δημοτικοί σύμβουλοι αλλά θα ήθελαν να ηγηθούν το 2028 μιας προσπάθειας να πάρουν το δήμο.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα