Γιάννης Παναγιωτίδης “μόνος του ο Δέμπας αποφάσισε για τις βραβεύσεις”

Δεν είχε μεγάλη προσέλευση κόσμου και συγκεκριμένα επιχειρηματιών στην κοπή της βασιλόπιττας του επιμελητηρίου Καβάλας που έγινε προχθές το απόγευμα. Προφανώς υπήρξε μια σιωπηλή αποχή και στάλθηκε ένα μήνυμα προς το προεδρείο του επιμελητηρίου ότι δεν συμφωνούν με τον τρόπο που λειτουργεί.
@ Ένας από τους λόγους που δεν προσήλθαν στην εκδήλωση ήταν και οι βραβεύσεις του ΟΛΚ και της “δημωφέλειας” ενώ αγνοήθηκαν σημαντικές επιχειρήσεις του νομού.
@ Χθες μιλώντας με το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του επιμελητηρίου Γιάννη Παναγιωτίδη πληροφορήθηκα ότι οι βραβεύσεις ήταν μια προσωπική επιλογή του προέδρου του επιμελητηρίου Μάρκου Δέμπα και όπως μου συμπλήρωσε και ο ίδιος αν και μέλος του διοικητικού συμβουλίου τις έμαθε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κοπής της πίττας.
@ Φυσικά ο κ. Δέμπας από την πλευρά του μου εξήγησε ότι το θέμα των βραβεύσεων το έφερε στην διοικητική επιτροπή του επιμελητηρίου η οποία ενημερώθηκε για το ποιες επιχειρήσεις επρόκειτο να βραβευτούν.
@ Δεν γνωρίζω γιατί τα μέλη της διοικητικής επιτροπής συμφώνησαν να βραβευτούν ο ΟΛΚ και η “δημωφέλεια” αλλά αυτό είναι ένα θέμα που επιδέχεται πολύ κριτική.
@ Επίσης ο κ. Παναγιωτίδης μίλησε και για τις σπατάλες που γίνονται προς κάθε κατεύθυνση λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όποιος περνά κάτω από τα γραφεία του επιμελητηρίου ανεβαίνει και παίρνει μια χορηγία.
@ Από την πλευρά του ο κ. Δέμπας είπε ότι ο κ. Παναγιωτίδης δεν παρακολουθεί τις δράσεις του επιμελητηρίου και απλά καταφεύγει σε μια άγονη κριτική στο πλαίσιο της αντιπολιτευτικής τακτικής που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα