Ξενοδοχείο και καφέ ο “Διόνυσος”;

Έσκασε σαν πυροτέχνημα πριν από τα Χριστούγεννα και έσβησε πριν καλά καλά το δούμε. Μιλώ για το θέμα του πάρκινγκ του νοσοκομείου που δεν υπάρχει κανένας έλεγχος και όποιος θέλει μπαίνει και όποιος θέλει βγαίνει. Το νέο χώρο στάθμευσης που θέλουν να δημιουργηθεί βόρεια του νοσοκομείου, Γερόπουλος και Μουριάδης το βλέπω να πάει για το 2025.
@ Μου λένε ότι υπάρχει κάποιο επιχειρηματικό ενδιαφέρον για το “Διόνυσο” αλλά το πρόβλημα σκοντάφτει στην άδεια χρήσης. Κάποιοι που θέλουν τα ρίξουν τα λεφτά τους σχεδιάζουν να δημιουργήσουν εννέα πολυτελή διαμερίσματα για βραχεία διαμονή και παράλληλα την λειτουργία και ενός καφέ. Δεν ακούγεται κακή αυτή η ιδέα αλλά έχει σκαλώσει όπως προείπα στην αλλαγή χρήσης εδώ
και μια τετραετία.
@ Για εκείνο το κτήριο που δεν υπάρχει κανένα νέο και ρημάζει είναι το κάτω νοσοκομείο. Έχουν αρχίσει σε κάποια σημεία να πέφτουν και οι σοβάδες πέρα από το γεγονός ότι δεν έχει μείνει τίποτε από παράθυρα και τζαμαρίες.
@ Κανένα νέο επίσης δεν υπάρχει ούτε για την πρώην ορθοπεδική κλινική με εκείνη την δωρεά που ήταν να πάρει η ιατρική εταιρεία αλλά δεν την πήρε από ένα άγνωστο, γνωστό δωρητή.
@ Από τη στιγμή που δεν μου απαντάνε δήμος και ιατρική εταιρεία στην ερώτηση μου, ποια είναι η σχέσης τους με τον βρεφονηπιακό σταθμό του Αμυγδαλεώνα θεωρώ ότι ο δήμος τον πληρώνει και η ιατρική εταιρεία έχει την κυριότητα!
@ Για να ρωτήσω το λαλίστατο κ. Βλάχο του ΟΛΚ ο οποίος για δύο πράγματα μόνο μιλά τα κρουαζιερόπλοια και το λιμάνι “Φίλιππος Β ́” τι θα γίνει με το τελωνείο; Έχει κάνει εκείνες τις ενέργειες ώστε να αρχίσουν οι διαδικασίες μετακίνησης του στο λιμάνι “Φίλιππος Β ́”; Το γνωρίζω ότι δεν είναι τις
αρμοδιότητας του αλλά δεν πρέπει να πιέσει και αυτός μέσω του ΤΑΙΠΕΔ ώστε να φύγει μια ώρα αρχύτερα από τον λιμάνι “Απόστολος Παύλος”;
@ Δεν απευθύνομαι φυσικά στον πρόεδρο του ΟΛΚ Γιώργος Φιλόσογλου να πάρει τέτοιες πρωτοβουλίες γιατί ο άνθρωπος τρέχει να πάρει τους μισθούς 43 μηνών και δεν έχει μυαλό για τέτοια πράγματα.
@ Νομίζω ότι ο Βασίλης Λεμονίδης ο νέος αντιδήμαρχος διοικητικών υποθέσεων του δήμου θα έπρεπε από μόνος του να παραιτηθεί από το διοικητικό συμβούλιο του ΟΛΚ άσχετα αν σε αυτό συμμετέχει από την πλευρά του επιμελητηρίου. Και το γράφω αυτό γιατί όταν θάρθουν θέματα όπως το ανοιχτό κολυμβητήριο αναρωτιέμαι τι θέση θα πάρει; Υπέρ του ΟΛΚ ή υπέρ του δήμου;
@ Σιγά ο Καιρίδης μην απομάκρυνε από την Καβάλα το Κάμπους των παράνομων μεταναστών στο Περιγιάλι. Το συγκεκριμένο κέντρο φιλοξενίας ήρθε για να μείνει για πολλά, πολλά ακόμη χρόνια.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα