Προτίμησε τον Μητροπολίτη ο Μουριάδης και οι γκάφες των αντιδημάρχων

Προφανώς ο Θόδωρος Μουριάδης ζύγισε τα υπέρ και τα κατά στις σχέσεις του με την Μητρόπολη και τους Μπαχαλάκιδες και επέλεξε να πάει με την Μητρόπολη στο θέμα της ΣΤΕΓΗΣ. Γι ́ αυτόν λοιπόν τον λόγο έβαλε τον εκτεθειμένο πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτη Μαμτσαδέλη να κάνει γαργάρα τις δηλώσεις του, ότι αν οι διαμαρτυρόμενοι συμπολίτες μας ζητήσουν να έρθει το θέμα της ΣΤΕΓΗΣ και να συζητηθεί είναι υποχρεωμένος να το κάνει.
@ Η απειρία του Μαμτσαδέλη ζυγιστικέ από τον δήμαρχο παρά το πρόβλημα που δημιούργησε με τους υμνητές του όπως τον Βασίλη Λιόγκα και την δυσαρεστημένη γραμματέα του δήμου Χριστίνα Ταβουλτζίδου και επέλεξε να διατηρήσει τις καλές του σχέσεις με τον Μητροπολίτη Στέφανο.
@ Η πολιτική γκάφα του Μαμτσαδέλη αλλά και οι δηλώσεις την περασμένη εβδομάδα των αντιδημάρχων Βακιρτζή, Τσιτσιλικάκη και των εντεταλμένων συμβούλων Αργυρίου και Χατζηφρατζή δείχνουν ότι η δημαρχική ομάδα είναι ασυντόνιστη χωρίς μπούσουλα και ο καθένας τους αυτοσχεδιάζει.
Γι ́ αυτή την κατάσταση φυσικά ένας είναι υπεύθυνος, ο Μουριάδης που δεν το έχει το διοικείν και απλά βασίζεται στην καλή του τύχη και στην αδύναμη αντιπολίτευση να συγκινήσει τους Καβαλιώτες.
@ Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι εκτός από 500 υπογραφές όπως λένε οι Μπαχαλάκιδες εσωτερικού και οι Μπαχαλάκιδες εξωτερικού κανένας άλλος δεν είναι μαζί τους και φυσικά δεν ενδιαφέρουν αυτά που λένε τους Καβαλιώτες. Αν νομίζουν ότι όλα γυρίζουν γύρω από αυτούς κάνουν λάθος.
@ Θα δω και στο σημερινό περιφερειακό συμβούλιο που θα φέρει στα εκτός ημερησίας θέμα τη ΣΤΕΓΗ ο κ. Λυμπεράκης του ΣΥΡΙΖΑ αν θα δεχθεί ο Τοψίδης να το συζητήσουν το θέμα.
@ Μετά το Γιάννη Εριφυλλίδη που έκοψε την πίττα του συνδυασμού του στις 7 Ιανουαρίου ακολούθησε η κοπή της βασιλόππιτας του συνδυασμού “ ο τόπος της ζωής μας “ την περασμένη Τετάρτη και την περασμένη Παρασκευή του συνδυασμού “Έργο τώρα” του Μπάμπη Χρυσανίδη με ελάχιστους που
συμμετείχαν στο συνδυασμό του.
@ Διαμαρτύρονται όσοι επισκέπτονται τη δημοτική αγορά ότι οι τουαλέτες στον πρώτο όροφο είναι κλειστές για τον κόσμο πλην όσων έχουν καταστήματα και γνωρίζουν τον κωδικό πρόσβασης.
Διαμαρτύρονται γιατί κάποιοι θέλουν να τις επισκεφτούν όχι για να δουν τι χρώμα έχουν τα πλακάκια από ανάγκη και πρέπει να τρέξουν να επισκεφτούν τις τουαλέτες κάποιων καταστημάτων γύρω από την δημοτική αγορά. Ρωτώ έχει αυτό κάποια λογική;
@ Για να δω πότε θα φέρει ο Μουριάδης τον απολογισμό του Παγοδρομίου. Εγώ λέω ότι δεν θα το φέρει γιατί δεν θέλει να φανεί πόσα εισιτήρια έκοψε και τι εισπράξεις έκανε ο ιδιώτης.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα