Τους άδειασε του Μπαχαλάκιδες με κολοτούμπα ο Μαμτσαδέλης με τη σύμφωνη γνώμη του Μουριάδη

Στις 4 Ιανουαρίου από αυτή εδώ τη στήλη είχα γράψει με αφορμή δηλώσεις του πρόεδρου του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτη Μαμτσαδέλη για την διαμάχη των Μπαχαλάκιδων και της Μητρόπολης για το θέμα της ΣΤΕΓΗΣ.
@ Συγκεκριμένα ανέφερα “Δεν άρχισε καλά την θητεία του ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο Παναγιώτης Μαμτσαδέλης.
Και γιατί γράφω ότι δεν ξεκίνησε καλά. Πρώτον έγινε αγγελιοφόρος του δημάρχου και ζήτησε από κάποιους αρχηγούς παρατάξεων να συνασπιστούν για να μην επιτρέψουν στον Παπαδόπουλο και τον Κουφατζή να εκλεγούν στην δημαρχιακή επιτροπή του δήμου πράγμα απαράδεκτο για ένα πρόεδρο που
ψηφίστηκε από όλους πλην Ποτόλια. Δεύτερον γιατί αφήνει να έρθει προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα με τη ΣΤΕΓΗ κάτι που χτυπάει κατευθείαν στην καρδία της ιδιωτικής περιουσίας και ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για καταλήψεις σε δημοτικά ακίνητα.
@ Προφανώς δεν υπάρχει και κάνεις μέσα στο δημαρχείο για να του πει ότι αυτά είναι ευαίσθητα θέματα και δεν πρέπει ένα δημοτικό συμβούλιο με οποιονδήποτε τρόπο να παίρνει μέρος σε απαιτήσεις κάποιων μπαχαλάκιδων που έχουν δικά τους προσωπικά θέματα με την Μητρόπολη.
@ Προχθές λοιπόν από την ομάδα στο fb που στηρίζει τις απόψεις των Μπαχαλάκιδων “Κάτω τα χέρια από τη ΣΤΕΓΗ” μάθαμε ότι ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Μαμτσαδέλης αρνήθηκε να φέρει προς συζήτηση το θέμα της ΣΤΕΓΗΣ στο δημοτικό συμβούλιο. Τι το ήθελε και το
είπε, τον άρπαξαν οι Μπαχαλάκιδες και δέστε τι του έγραψαν. “Δεδομένου του πλήθους των αντιδράσεων από μέρους των καβαλιωτών και των 500 υπογραφών που ήδη συγκεντρώθηκαν, ζητήσαμε με επίσημο έγγραφο από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να θέσει το θέμα που έχει προκύψει με την Στέγη του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας, στην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και να ζητήσει από το σώμα να ψηφιστεί -αν είναι
δυνατόν και ομόφωνα- ένα ψήφισμα στήριξης της προσπάθειας να διασωθεί η Στέγη και να μην εξαναγκαστεί από την ΙΜΦΝΘ και τον μητροπολίτη σε μετεγκατάσταση.
Ελπίζαμε στην δημοκρατική ευαισθησία του προέδρου, διότι και πολιτικά προέρχεται από έναν προοδευτικό -όπως λέμε- χώρο αλλά και ένας νέος σε ηλικία άνθρωπος είναι.
Δυστυχώς κάναμε λάθος στις εκτιμήσεις μας. Μας απάντησε ότι συζήτησε με το δήμαρχο και είναι αντίθετοι στην εισαγωγή στην ημερήσια διάταξη του συγκεκριμένου θέματος και ότι ο ίδιος, που γεννήθηκε -λέει- το 1990 δεν έχει καμία απολύτως σύνδεση, συναισθηματική ή άλλη, με τον συγκεκριμένο χώρο-κτήριο αλλά και με τον συγκεκριμένο ιστορικό πολιτιστικό φορέα της πόλης μας.
Μόλις 34 χρονών δηλαδή αλλά …πιο κυνικά παλαιοκομματικός, πεθαίνεις”.
@ Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι όλοι οι Μπαχαλάκιδες ορμάνε στον Μαμτσαδέλη αλλά αφήνουν το δήμαρχο απ ́ έξω που αυτός έβαλε το ΣΤΟΠ στο νάρθει το θέμα της ΣΤΕΓΗΣ στη δημοτικό συμβούλιο και να εκδοθεί ψήφισμα συμπαράστασης. Γιατί τον αφήνουν απέξω;

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα