Χωρίς γραφεία οι αντιδήμαρχοι σε Καβάλα και Παγγαίο και τα αδέσποτα του Τσιτσιλικάκη

Δεν ξέρω τι χαρακτηρισμό να δώσω στους δημάρχους Καβάλας και Παγγαίου που όρισαν αντιδημάρχους χωρίς πρώτα να τους βρουν γραφεία για να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους. Έτσι γυρνάνε μέσα στα δημοτικά κτήρια ως αργόσχολοι.
@ Όμως δεν είναι μόνο το γεγονός ότι δεν έχουν γραφεία αλλά δεν έχουν και αντικείμενο οι περισσότεροι για να εργαστούν. Δεν ξέρουν ποιος είναι ο τομέας τους και απλά από τον τίτλο που φέρουν εικάζουμε ποιες μπορεί να είναι οι αρμοδιότητες τους.
@ Μαθαίνω ότι ο πρόεδρος του ΟΛΚ Γιώργος Φιλόσολγου δεν εισέπραξε τα χρήματα από τη διαταγή πληρωμής που έβγαλε το δικαστήριο 46.546 ευρώ ότι έχει να πάρει από τον οργανισμό για μισθούς από το 2019 που τοποθετήθηκε στη συγκεκριμένη θέση.
@ Προφανώς λέω εγώ ότι έγινε ανακοπή από το οργανισμό και θα πάει να εξεταστεί σε δεύτερο βαθμό το όλο θέμα.
@ Περίεργη σιωπή από τον ίδιο τον Φιλόσογλου πάνω στο συγκεκριμένο θέμα όπως και από τον διευθύνοντα σύμβουλο Άγγελο Βλάχο.
@ Έμαθα επίσης ότι το ίδιο που έκανε ο Φιλόσογλου έχουν κάνει και οι περισσότεροι πρόεδροι των οργανισμών λιμένων και προφανώς σε συνεννόηση. Ωραίοι δεν λέω.
@ “Τακτικό μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τη διερεύνηση των
αιτιών του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών τοποθετήθηκε ο Βουλευτής Π.Ε.
Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη προήλθε μετά από συνεννόηση του Πρωθυπουργού, κ.
Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της
Νέας Δημοκρατίας, κ. Σταύρο Καλαφάτη και αίτημα του τελευταίου που έκανε
δεκτό ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Κώστας Τασούλας.
Οι συνεδριάσεις της Εξεταστικής Επιτροπής είναι καθημερινές, καθώς το πόρισμα
πρέπει να βγει το συντομότερο δυνατόν, έτσι ώστε οι συγγενείς των 57 θυμάτων να μάθουν τί ακριβώς συνέβη εκείνο το τραγικό βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου”.
@ Τελικά αυτός ο αντιδήμαρχος Χρίστος Τσιτσιλικάκης με τι ακριβώς ασχολείται; Προφανώς με το οξύ θέμα των αδέσποτων ούτε λόγος. Από το Περιγιάλι μέχρι πάνω στο νοσοκομείο και από το Χαλκερό μέχρι το Ζυγός και τις Κρηνίδες οι αγέλες με τα αδέσποτα κάνουν πάρτι. Ο κ. Τσιτσιλικάκης θα πρέπει να ξεκινήσει να τσιπάρει όλα τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ώστε να γνωρίζει το κάθε ένα αν έχει στειρωθεί και σε ποιον ανήκει.
@ Δεκαπέντε μέρες έχει που ανέλαβε η νέα διοίκηση του δήμου και έχουν διαλυθεί. Δεν ξέρουν οι αντιδήμαρχοι τις αρμοδιότητες τους και αυτό έχει αντίκτυπο στην εικόνα της ίδιας της διοίκησης. Ο Μουριάδης αποστασιοποιημένος λέτε και δεν είναι αυτός δήμαρχος απλά παρακολουθεί πως θα μπορέσει η γραμματέας του δήμου Χριστίνα Ταβουλτζίδου να κουμαντάρει τα πράγματα ώστε να σώσουν ότι σώζεται.
@ Η διάλυση στο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας είναι καθολική και αυτό φαίνεται καθημερινά. Το συγκεκριμένο κόμμα στην Καβάλα δεν το εκπροσωπεί κανείς και απλά ο Μορφίδης κάνει τον συντονιστεί ενός κόμματος που δεν υπάρχει.
@ Ωραίος ο Μάκης συνεχίζει λέει τον αγώνα του με ορίζοντας το 2028. Τι να του πω εγώ τώρα ότι με υπαρχηγό τον Φώντα ούτε μέχρι το 2025 δεν θα φτάσει. Αλλά δικό του είναι το “μαγαζί” και μπορεί να συνεχίζει να παίζει με τα αυτοκινητάκια του.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα