Στα μαχαίρια ο Μουριάδης με το στρατό

Αυτή τη φορά το δημοτικό συμβούλιο της Καβάλας θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τετάρτη και τα θέματα του θεωρούνται επείγοντα. Μας έχει συνηθίσει η διοίκηση Μουριάδη να φέρνει θέματα στο δημοτικό συμβούλιο την τελευταία στιγμή και σε ακανόνιστες ημέρες. Αυτό δείχνει ότι ο προγραμματισμός από πλευράς του προεδρείου γίνεται στο ποδάρι.
@ Ένα από τα θέματα που έρχονται για να συζητηθούν στο μεθαυριανό δημοτικό συμβούλιο είναι “Έγκριση 1ου ΑΠΕ για την έγκριση χρήσης επί έλαττον της μελέτης: «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΩΝ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ «ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ», «ΜΕΓΑΡΟ WIX» ΚΑΙ «ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΟΥΤΟΥΛΑ» ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 8 – 10 ΚΑΙ ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 12 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ» ενταγμένο στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».
@ Η συγκεκριμένη μελέτη ήταν να γίνει εδώ και πολύ καιρό πριν, αλλά την θυμήθηκαν τώρα και την έβγαλαν από την ναφθαλίνη.
@ Το πήρε απόφαση και κατέθεσε την ένσταση του ο Κώστας Πεφάνης κατά του αποτελέσματος των εκλογών που τον έβγαλε εκτός του δημοτικού συμβουλίου μετά από την κλήρωση που έγινε και κέρδισε ο κ. Τσεκμέζογλου. Έτσι θα περιμένει την απόφαση του εκλογοδικείου με την ελπίδα ότι θα δικαιωθεί.
@ Τα προβλήματα του δήμου με το ταμείο Εθνικής Άμυνας συνεχίζονται σε ότι έχει να κάνει με την προσπάθεια του δήμου να εκτελέσει το έργο της διάνοιξης του δρόμου από τον παλιό στρατοδικείο που θα φτάνει μέχρι πίσω από του “Κοτσάλου” και θα τελειώνει στα “νεκροταφεία”. Εμπόδιο λοιπόν σε αυτό το έργο μπαίνει το ταμείο το οποίο δεν αναγνωρίζει την πολεοδόμηση και έχει στυλώσει τα πόδια καθυστερώντας την ανάπτυξη της περιοχής.
@ Αυτό που δήλωσε ο δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη είναι ότι εκδικάστηκε η συγκεκριμένη υπόθεση από το δικαστήριο και περιμένει την απόφαση του αλλά μίλησε και με τον υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής Δημήτρης Καιρίδη ο οποίος του υποσχέθηκε να μαζευτεί το κέντρο φιλοξενίας ώστε να ελευθερωθούν τα κτήρια για να εκτελεστεί το έργο του δρόμου.
@ Είπε και κάτι άλλο ο Μουριάδης. Είπε λοιπόν ότι αν δεν βάλει μυαλό το ταμείο Εθνικής Άμυνας σκέφτεται και να προχωρήσει σε δυναμικές ενέργειες όπως μια λειτουργική κατάληψη του συγκεκριμένου χώρου.
@ Γι ́ ακόμη μια φορά θα γράψω για την περιοχή των “σφαγείων” την οποία δεν την έχει αγγίξει το χέρι του δήμου. Οι παρεμβάσεις σε έργα που πρέπει να γίνουν είναι πολλά ώστε να μπορέσει να λάμψει ακόμη περισσότερο η συγκεκριμένη περιοχή η οποία έχει γίνει τουριστικό σημείο αναφοράς για όλους του
Βαλκάνιους αλλά και για τους Θεσσαλονικείς και έχει παρατηρηθεί ότι τους τελευταίους μήνες την προτιμούν στις αποδράσεις τους.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα