ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ Παρόντες μητροπολίτες, αρχές και λαός με θερμές ευχές!

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος, στις 26 και 27 Δεκεμβρίου 2018 εόρτασε τα ονομαστήριά του επί τη μνήμη του Αγίου Ενδόξου Πρωτομάρτυρος και Πρωτοδιακόνου Στεφάνου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης.

Στις ιερές ακολουθίες και στην Θεία Λειτουργία ήταν παρόντες και συνεορταστές μαζί με τον οικείο και εορτάζοντα ποιμενάρχη , οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, Σύρου κ. Δωρόθεος , Μποτσουάνα κ. Γεννάδιος , Μαρωνείας κ. Παντελεήμων και συμπροσευχόμενος μέσα στο ιερό ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ. Παντελεημων.

Επίσης στο Νέο παρευρέθηκαν η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανακα , ο περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτριος, ο Αστυν. Διευθυντής Καβάλας κ. Γκράνας και Κληρικοί από τη Θεσσαλονίκη και από την τοπική Εκκλησίας της Καβάλας μαζί με τον πιστό λαό συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Μετά το πέρας του πολυαρχιερατικού Συλλειτούργου ο κ. Στέφανος παρέθεσε δεξίωση προς τιμή των Σεβ. Μητροπολιτών και των αρχών της πόλεως στην αίθουσα δεξιώσεων του ιερού Ναού, και στη συνέχεια δέχθηκε στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως τις ευχές του ιερού Κλήρου, του ευσεβούς λαού, των τοπικών φορέων και των νέων της τοπικής Εκκλησίας.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα