Στο Ιμαρέτ πούλησαν Σιμιτσής και Παπακοσμάς το ΚΙΝ.ΑΛ στον Μέτιο

Φαίνεται ότι η τάξη αποκαταστάσθηκε αφού κατάλαβαν στον ΚΙΝ.ΑΛ ότι άλλο η συνεργασία βάση προγράμματος και άλλο είναι να χάσει τα σύμβολα σου την ταυτότητα σου και να παραδοθείς για μια χωρική αντιπεριφέρεια στα χέρια του Μέτιου.
@ Έτσι από προχθές το βράδυ η Αθήνα κάλεσε τον Σιμιτσή να συμμορφωθεί με τας υποδείξεις της και να το πάρει αλλιώς. Σαν καυτό νερό έπεσε αυτή η τοποθέτηση από τα κεντρικά του κόμματος πάνω στο κεφάλι του Σιμιτσή που έκανε όνειρα μαζί με τον Παπακοσμάς. Τόση ήταν η σιγουριά του ότι θα γίνει χωρικός αντιπεριφερειάρχης που έδωσε και συνέντευξη στο Συριζαικό ραδιόφωνο όπου εξηγούσε τους λόγους που προτίμησε τον πιο ανήθικο δρόμο αυτό της προσχώρησης του συνδυασμού του στον συνδυασμό του Μέτιου από τους άλλους δύο προσφερόμενους. Και να ήτανε μόνο αυτό. Ο άνθρωπος με τον αέρα του αυριανού χωρικού αντιπεριφερειάρχη είχε περάσει και από τα γραφεία των υπαλλήλων της αντιπεριφέρειας στο διοικητήριο για να τους γνωρίσει και να μάθουν ότι θα κάτσει στην καρέκλα του Μαρκόπουλου.
@ Όμως δεν είναι έξυπνος μόνο αυτός υπάρχουν και άλλοι πιο έξυπνοι σε αυτή την ζωή.
@ Αυτός όμως που βγαίνει ακόμη περισσότερο εκτεθειμένος και από τον Σιμιτσή πολιτικά είναι ο Κώστας Παπακοσμάς. Ο δικός του ρόλος στο σήριαλ της συνεργασία του πρώην δημάρχου για μια θέση χωρικού αντιπεριφερειάρχη με τον Μέτιο ήτανε από αυτά που ενόχλησαν γιατί πριν ένα μήνα ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝ.ΑΛ και μέσα σε δύο μήνες δέχθηκε να γίνει υπάλληλος του Μέτιου.
@ Έμαθα και κάτι ακόμη. Ότι στην ασφάλεια του εστιατορίου του Ιμαρέτ όπου δεν υπάρχουν πολλά μάτια άρα πολλοί λίγοι θα τους έβλεπαν έγινε πριν από μερικές μέρες μια τριμερής συνάντηση. Στο τραπέζι με τις τρεις καρέκλες κάθισαν ο Μέτιος ο Σιμιτσής και ο Παπακοσμάς. Συμφώνησαν για το πολιτικό έγκλημα αλλά δεν τους βγήκε.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα