Πολύ σημαντικό φιλικό του Α.Ο.Κ. με τη Βέροια την Κυριακή στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη»

Please select a featured image for your post

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. Καβάλα 1965 εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο, ανακοινώνει ότι μετά την επιστροφή της ομάδας μας από το αθλητικό του Βώλακα Δράμας, όπου πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, προγραμμάτισε να δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, αυτήν την φορά με την ΠΑΕ Βέροια την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2019 στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με ώρα έναρξης στις 18: 00 και γενική είσοδο, 10 ευρώ για τους άνδρες και 5 ευρώ για τις γυναίκες.

Συνεχίζεται

η προετοιμασία

Η αποστολή του Α.Ο.Κ. είναι γνωστό ότι επέστρεψε στη βάση της το μεσημέρι της Τετάρτης από το αθλητικό κέντρο του Βώλακα Δράμας που για 10 ημέρες πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της ομάδας και η προετοιμασία πλέον θα συνεχιστεί στο αθλητικό κέντρο του Κρυονερίου και θα περιλαμβάνει και κάποια φιλικά παιχνίδι. Η ικανοποίηση που υπάρχει μάλιστα από πλευράς της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας της Καβάλας από την προετοιμασία στο Βώλακα Δράμας είναι δεδομένη τόσο για την ποιότητα της δουλείας που έγινε και ήταν σε βάθος, στο τομέα της φυσικής κατάστασης αλλά και της τακτικής όπως βέβαια και στο θέμα της παραμονή στο συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο που παρείχε όλες τις ανέσεις. Την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι η συνέχεια της προετοιμασίας θα δοθεί στο γήπεδο του Κρυονερίου και αυτό διότι το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» μετά το φιλικό με τη Βέροια που θα δώσει ο Α.Ο.Κ. δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάποιο διάστημα λόγω της επανασποράς που έχει συμφωνηθεί να γίνει, ανάμεσα στη νέα δημοτική αρχή και τους ανθρώπους της ομάδας. Η επανασπορά άμεσα και αν χρειαστεί ο Α.Ο.Κ. θα ζητήσει να δώσει το πρώτο ματς πρωταθλήματος εκτός έδρας. Παράλληλα να σημειώσουμε ότι η νέα διοίκηση του Δήμου Καβάλας σύμφωνα με πληροφορίες θα αναλάβει όλα τα έξοδα για την επανασπορά στον χλοοτάπητα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη»

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα