ΤΑΡ ήταν και πέρασε

Βρε πως ξεχάστηκε το έργο της σύνδεσης του δικτύου ύδρευση του πρώην δήμου Φιλίππων με τον κεντρικό αγωγό που φέρνει από το Κεφαλάρι το νερό στην πόλη της Καβάλας το οποίο θα χρηματοδοτούσε ο ΤΑΠ.
@ Μετά από τόσα χρόνια που κωλυσιεργούσε η ΔΕΥΑΚ ώστε να ολοκληρώσει τις περιβαλλοντολογικές μελέτες ο ΤΑΠ βολεύτηκε και όπως ακούγεται δεν έχει καμιά διάθεση πλέον αφού έκανε την δουλειά του να κρατήσει το λόγο του. Και πρόκειται απλά για λόγο, διότι δεν έχει αποτυπωθεί ποτέ επίσημα αυτή η
διάθεση της συγκεκριμένη εταιρείας να δώσεις 4 εκ ευρώ για το συγκεκριμένο έργο.
@ Προφανώς κάποιος αρχηγός της αντιπολίτευσης δεν παραξενεύτηκε με την αποζημίωση της Αργυρίου και την ψήφισε. Και μετά αυτός θέλει να είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος και το 2028. Το νου σου Φώντα.
@ Από ότι βλέπω μέχρι σήμερα μόνο οι Μπαχαλάκιδες θα συμμετέχουν στις εκλογές που έχουν ορισθεί να γίνουν την Πέμπτη στη ΣΤΕΓΗ. Προφανώς αυτοί που είναι υπέρ της μετακίνησης της ΣΤΕΓΗ σε άλλο κτήριο θα απέχουν. Για να δούμε πόσοι από αυτούς που φώναζαν “κάτω τα χέρια από τη ΣΤΕΓΗ” θα
πάνε να ψηφίσουν.
@ Προφανώς οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην παραλία της Καβάλας δεν έχουν κανένα πρόβλημα από τις αυξήσεις που τους έκανε ο ΟΛΚ στους χώρους όπου βγάζουν τα τραπεζοκαθίσματα τους. Αδιαμαρτύρητα θα πληρώσουν επιπλέον 8 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο τον χρόνο. Και μετά μου
λέτε ότι δε υπάρχουν λεφτά.
@ Εκεί που κανείς δεν ξέρει τι γίνεται είναι με τα ενοίκια της πολυκατοικίας όπου βρίσκονται και τα γραφεία του ΟΛΚ.
@ Δεν τους κάθισε καλά η απόφαση του πρωτοδικείου τους 17 εργαζομένους στα πετρέλαια που δεν δικαιώθηκαν αφού το δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή τους.
@ Όλοι οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται μέσα στον Άγιο Νικόλαο φοβούνται ότι τώρα με τα έργα που εκτελούνται μη βρεθούν τίποτε αρχαία και σταματήσει το έργο και παραμείνουν τα καταστήματα τους κλειστά για μεγάλο χρονικό διάστημα.
@ Μαθαίνω ότι δεν θα ακούσει τελικά ο Γιάννης Πασχαλίδης τον πνευματικό του από το Άγιο Όρος και θα ψηφίσει και αυτός για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Για να δούμε.
@ Που βρέθηκε τώρα ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και έκανε ερώτηση στην βουλή προς τον υπουργός αθλητισμού για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο γήπεδο “Ανθή Καραγιάννη” δεν το ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι είχε εκλεγεί με τους “Σπαρτιάτες” και μετά από τις διαφωνίες που είχε με τον αρχηγό του κόμματος ανεξαρτητοποιήθηκε. Όπως και νάχει όμως θα μάθουν τι σκέφτεται να κάνει το υπουργείο με το γήπεδο “Ανθή Καραγιάννη”.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα