Με 3 ανακοινώσεις “ψεκάστε σκουπίστε, τελειώσατε” Εμπορικός σύλλογος, Επιμελητήριο και Ομοσπονδία

Μεθαύριο και μέσα σε λίγες εβδομάδες ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Μαμτσαδέλης δεν μπόρεσε να τηρήσει τις υποσχέσεις που έδωσε προς την αντιπολίτευση ότι τα δημοτικά συμβούλια θα γίνονται τις Δευτέρες θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο στις 4 μετά το μεσημέρι πάνω στη χώνεψη των δημοτικών συμβούλων από το μεσημεριανό φαγητό τους.
@ Συνολικά στην ημερησία διάταξη υπάρχουν 12 θέματα και αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι το πρώτο θέμα που αφορά την απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη των ευπαθών ομάδων του δήμου.
@ Ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις νομίζω ότι οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του δήμου έχουν καταλάβει ότι τους εμπαίζουν και λέω ίσως θα δώσουν το “παρών” στην μεθαυριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
@ Δεν βρέθηκαν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο γιατί το σωματείο έβαλε την ίδια μέρα συνάντηση με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα και έτσι τους απέτρεψε να παραβρεθούν στην κρίσιμη συνεδρίαση στην οποία ψηφίστηκαν από την πλειοψηφία οι υπέρογκες αυξήσεις των δημοτικών τελών.
@ Εμπορικός σύλλογος, Επιμελητήριο και Ομοσπονδία επαγγελματιών κάνουν ότι είναι δυνατόν για να ξεχαστούν οι υπέρογκες αυξήσεις στα δημοτικά τέλη. Εξάντλησαν όλη τους την αγωνιστική ρητορική σε τρεις ανακοινώσεις και τελείωσαν. Από τότε παίζουν το κρυφτούλι με τα μέλη τους που δεν αντέχουν και
άλλα βάρη στο κεφάλι τους. Αυτό που φαίνεται είναι ότι δεν ενδιαφέρονται για τα μέλη τους τόσο πολύ αφού αυτό που προέχει για τους προέδρους είναι να τα έχουν καλά με το δήμο Καβάλας και συγκεκριμένα με τον δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη. Προφανώς φοβούνται ότι θα διακόψει τις καλές σχέσεις μαζί τους αν αντιδράσουν.
@ Επίσης δεν θέλουν να κακοκαρδίσουν και τα φιλαράκια τους και ψηφοφόρους τους δημοτικούς συμβούλους, Λεμονίδη, Αγγελίδη, Βακιρτζή και άλλους οι οποίοι ξέχασαν ότι δραστηριοποιούνται στην αγορά και ψήφισαν χωρίς κανένα πρόβλημα τις αυξήσεις που φτάνουν και στο 150%!
@ Λειτούργησαν για ακόμη μια φορά τα συγκοινωνούντα δοχεία της αγοράς σε βάρος των συναδέλφων τους.
@ Την περασμένη Δευτέρα γύρισε από την Αθήνα, όπου είχε πάει για 5 ημέρες ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης χωρίς αυτή την φορά να κάνει κουβέντα για το δάνειο από το ταμείο παρακαταθηκών και δανείων που θέλει να πάρει για να ξεκινήσει την ενεργειακή κοινότητα. Δεν γνωρίζω τον λόγο αλλά φοβάμαι ότι και αυτή την φορά θα υπάρξουν προβλήματα. Ενώ το ταμείο δεν δίνει δάνεια
για στις ενεργειακές κοινότητες και δίνει στους δήμους παρόλα αυτά κάτι πάλι δεν πηγαίνει καλά και γι ́ αυτό ο Μουριάδης απέφυγε να πει κουβέντα. Για την ακτή της Καλαμίτσας όμως είπε πολλά.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα