Θα κάτσει στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου μέχρι το 2028 ο ζημιάρης Χρυσανίδης

Χθες το μέλος της δημοτικής ομάδας του Χαράλαμπου Χρυσανίδης Θάνος Παπακοσμίδης μου είπε ότι στην προ ημερών συνάντηση των μελών του συνδυασμού “Έργο Τώρα” ο αρχηγός της παράταξης τους είπε ότι δεν θα αποχωρήσει από το δημοτικό συμβούλιο αλλά θα τιμήσει τη ψήφο του Καβαλιώτικου λαού και θα δίνει το παρόν σε κάθε δημοτικό συμβούλιο μέχρι το 2028. Αυτή του η απόφαση φυσικά δεν σημαίνει ότι θα κατεβεί πάλι υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας εκτός εάν το 2028 κρίνει ότι έχει τις πιθανότητες να κερδίσει τις εκλογές. Οψόμεθα.
@ Χθες πήρα ένα μήνυμα από φίλο ακροατή του ραδιοφωνικού σταθμού μας “Seven New 94,4” που μου έγραψε σχετικά με την κάθοδο του Χρυσανίδη στις δημοτικές εκλογές που είχαμε τον περασμένο μήνα.
Συγκεκριμένα μου έγραψε “ Ο Χρυσανίδης κατάφερε να κάνει τρομερή ζημιά στο δήμο Καβάλας με την υποψηφιότητα του. Συγκεκριμένα από τη μια έκανε ζημιά στον Μάκη Παπαδόπουλο με τις ψήφους που πήρε από τον χώρο της ΝΔ και από την άλλη, έκανα ζημιά και στον Μουριάδη καθώς πλην του Τσεκμέζογλου που βγήκε με κλήρωση και εκκερεμεί η ένσταση του Πεφάνης, είναι προφανές να υπάρχει διοίκηση είκοσι ενός ατόμων χωρίς έναν μηχανικό!
Αυτό συνέβη διότι πήρε πολλούς υποψηφίους από τον κλάδο των μηχανικών ο Χρυσανίδης.
Σε κάθε περίπτωση όμως, από την υποψηφιότητα του βγήκε ο δήμος ζημιωμένος καθώς υπήρχαν αρνητικές επιπτώσεις στις δύο πρώτες παρατάξεις”.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα