Πάρτε δάνειο προτρέπει τους διοικούντες του δήμου ο Στάθης Εριφυλλίδης για να τελειώσουν τα έργα υποδομής στο Περιγιάλι

Χθες ο πρώην δήμαρχος Στάθης Εριφυλλίδης μου είπε ραδιοφωνικά σχετικά με τα έργα που πρέπει να γίνουν στο Περιγιάλι αλλά λείπουν τα χρήματα, ότι μπορεί ο δήμος να πάρει ένα δάνειο 30 εκ ευρώ, τόσο τα υπολογίζει ότι θα κοστίσουν, ώστε να κλείσει αυτή η ανοιχτή “πληγή” που ταλαιπωρεί την Καβάλα επί δεκαετίες.
@ Δεν ξέρω αν η σημερινή διοίκηση του δήμου φοβάται να πάρει δάνειο αλλά να της πω ότι αυτά τα λεφτά του δανείου θα τα πάρει πίσω από την αξιοποίηση της περιοχής πολλαπλάσια. Δεν πρέπει να το φοβηθεί και να το φέρει ως θέμα στο δημοτικό συμβούλιο ώστε να πάρει και μια απόφαση που θα της δίνει το δικαίωμα να συνάψει αυτό το μεγάλο δάνειο. Αν περιμένει να εκτελέσει τα έργα με προγράμματα που αργούν αλλά και δεν δίνονται συνολικά τότε αυτή η περιοχή θα μείνει στάσιμη για πολλά ακόμη χρόνια.
@ Με το σήμερα και το αύριο έχουν περάσει κάτι χρόνια από τότε που ακούω ότι θα παραχωρηθεί το λιμάνι “Φίλιππος Β ́” και ακόμη δεν έχω δει τίποτε. Αλλά ο Βλάχος ελπίζει.
@ Τι είπε πάλι ο Κώστας Μορφίδης και με τρέλανε. Δήλωσε λοιπόν με όλα αυτά που συμβαίνουν στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Είπε λοιπόν ότι “ ο κόσμος του κόμματος ψήφισε Κασσελάκη και αυτός πρέπει να στηριχθεί”. Όμως συμπλήρωσε για να πατήσει και στην άλλη την βάρκα ότι είναι “λυπημένος από τις αποχωρήσεις αλλά όπως παραδέχεται- με δεδομένο το που είχε φθάσει η γενικότερη κατάσταση- ότι δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς”.
@ Φυσικά κάποτε πρέπει να συζητήσουν στην νομαρχιακή του κόμματος γιατί έχασαν στην Καβάλα και ποίοι φταίνε γι ́ αυτό. Διότι ο κ. Μορφίδης έχει μεγάλες ευθύνες ότι δεν μπόρεσε ο ΣΥΡΙΖΑ να πιάσει τα ποσοστά του 2019.
@ Θα πρέπει επίσης ο κ. Μορφίδης να μας πει και κάτι άλλο. Την πενταετία που κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ θυμάται κάποιο έργο να έκανε το κόμμα του και δεν το θυμόμαστε;
@ Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι μαζί με τους άλλους δύο τους τότε κυβερνητικούς βουλευτές πίεσαν την Δήμητρα Τσανάκα και μαζί τον Καβαλιώτικο λαό και αποδέχθηκαν να δημιουργηθεί το κέντρο φιλοξενίας των μεταναστών μέσα στου “Ασημακόπουλου” και χάθηκε το φιλέτο της Καβάλας άνευ λόγου.
@ Πέραν αυτού δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Με λίγα λόγια ο Μορφίδης και η παρέα του στο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν χρήσιμοι για την Καβάλα. Αντίθετα θα έλεγα ήταν επιζήμιοι.
@ Με πολύ δυσκολία βλέπω να μαζεύονται πάλι στο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποσχιστικές τάσεις των τελευταίων ημερών.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα