Θα πούμε και το νερό, νεράκι με τον πρόεδρο Χρόνη

Αντί να μας πει ο Μουριάδης τι θα γίνει με το χρέος της ΔΕΥΑΚ προς την ΔΕΗ αυτός οργανώνει συνεντεύξεις για να μιλήσει για τα πολλά προγράμματα που έφερε από τας Ευρώπας αλλά κάνεις δεν τα έχει δει. Επίσης διοργανώνει 10 μέρες πριν από τις εκλογές διαβούλευση για τις καπναποθήκες (τι νταλκάς είναι αυτός με τις καπναποθήκες δεν το ξέρω) προκειμένου να υποσχεθεί ότι θα ψάξει να βρει
ένα νομικό μοντέλο για την διαχείριση τους. Με λίγα λόγια πιάσε το αυγό και κούρευτο.
@ Οι δύο πιο πάνω συνεντεύξεις είναι ομολογία ότι βρίσκεται ο Μουριάδης στριμωγμένος στην γωνία.
@ Προχθές σε τοπικό κανάλι που δέχεται αμάσητα το δίδυμο που κάνει τις συνεντεύξεις που δίνουν οι δημοτικοί μας άρχοντες άκουσε τον Απόστολο Χρόνη τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ να τους λέει τρελά πράγματα για τον κίνδυνο να κόψει το ρεύμα η ΔΕΗ στα αντλιοστάσια και όχι μόνο και απλά το κοιτούσαν χωρίς να αντιδράσουν. Ο Απόστολος Χρόνης που ζει σε έναν δικό του κόσμο δήλωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την ΔΕΗ με την οποία έχει μια αγαστή συνεργασία και δεν θα κόψει το ρεύμα στην ΔΕΥΑΚ για θα το πληρώσει το κράτος όπως τον έχει διαβεβαιώσει κάποιος υπουργός!
@ Φυσικά και θα το κόψει το ρεύμα η ΔΕΗ αν δεν κάνει ρύθμιση του χρέους και δεν υπάρχει περίπτωση να καλύψει την οφειλή καμιάς ΔΕΥΑ το κράτος. Τώρα αν ο Απόστολος Χρόνης δεν έχει τα χρήματα της προκαταβολής ώστε να κάνει στη συνέχεια τη ρύθμιση κάτι που έκανε πριν από λίγες μέρες ο δήμαρχος Νέστου το βλέπω να πούμε το νερό νεράκι.
@ Εγώ τα γράφω και τα λέω και αμαρτίαν ουκ έχω.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα