Τι λένε τα πασοκάκια της Καβάλας για τα χαράτσια του δήμου που φωνάζουν για την κυβερνητική ακρίβεια;

Έτσι ξαφνικά όπως μας προέκυψαν οι αυξήσεις στα δημοτικά τέλη το θέμα της ΣΤΕΓΗΣ πήγε πίσω και κανείς από χθες δεν το συζητά ύστερα και από την δεύτερη κόκκινη που πήραν οι Μπαχαλάκιδες στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής.
@ Αυτό που προέχει τώρα είναι η Μητρόπολη να προλάβει να ετοιμάσει μέχρι το τέλος του μήνα τον χώρο που τους έχει παραχωρήσει στην οδό Βενιζέλου και αν είναι δυνατόν να τους βοηθήσει να μεταφέρουν όλα τα κινητά αντικείμενα που έχουν από το σημερινό κτήριο όπου βρίσκονται, Το γράφω αυτό γιατί φοβάμαι αν γίνουν οι εκλογές μέσα στον Φεβρουάριο και προκύψει διοίκηση που απηχεί τις θέσεις των “Μπαχαλάκιδων” δύσκολα τους βλέπω να αδειάζουν την γωνιά.
@ Οι ελλείψεις σε οδοκαθαριστές υπαιτιότητα της υπηρεσίας καθαριότητας που κρατά στα γραφεία δέκα άτομα τα οποία λείπουν από τους δρόμους έχει φέρει γκρίνιες στους Καβαλιώτες όπως στην οδό Κολοκοτρώνη που έχει να δει οδοκαθαριστή από το καλοκαίρι. Φυσικά κανείς δεν έχει να απαντήσει κάτι στους διαμαρτυρόμενους πολίτες της οδού Κολοκοτρώνη οι οποίοι απευθύνθηκαν και στον ίδιο το δήμαρχο και το μόνο που τους λένε είναι ότι θα γίνουν σύντομα οι προσλήψεις οκτάμηνης διάρκειας και τότε θα καθαριστεί και ο συγκεκριμένος δρόμος!
@ Κατ ́ άλλα ζητούνε αυξήσει στα τέλη καθαριότητα όταν δεν μπορούν να υποστηρίξουν ακόμη και την καθαριότητα στους δρόμους.
@ Πήρα και δημοσιεύω τη μικρή αλλά εύστοχη επιστολή αναγνώστη της στήλης μου που μου γράφει. “Θα ήθελαν να ακούσω την άποψη των Μαμτσαδέλη, Λεωνίδα Παππά, και Χριστόδουλου Μιχαλάκη και άλλων που φωνάζουν για τις αυξήσεις της κυβέρνησης, καλά κάνουν γιατί ο κόσμος δεν αντέχει αλλά, τι
έχουν να πουν για τις αυξήσεις στα τέλη καθαριότητας του δήμου; Για να τους δούμε τους κεντροαριστερούς σοσιαλιστές τι θα κάνουν”.
@ Φαίνεται ότι η παράταξη του Χρυσανίδη δεν ενδιαφέρεται για τις συνεδριάσεις τις δημοτικής επιτροπής αφού χθες το πρωί δεν ήταν κανένας από αυτούς που έχει ορίσει ως παρατηρητές. Προφανώς τον κ. Καλανταρίδη να μη το βόλεψε η ώρα και γι ́ αυτό δεν παραβρέθηκε εκτός και αν οι φήμες ότι έχει δημιουργηθεί μια ψυχρότητα μεταξύ του πρώην αντιδημάρχου και του Χρυσανίδη αληθεύουν.
@ Από την πλευρά της Αναστασία Ιωσηφίδου ορίστηκε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ η Βαρβάρα Μπαλτζίδου. Τελικά η Ιωσηφίδου αν και μόνη της από την παράταξη της στο δημοτικό συμβούλιο έχει καταφέρει να διορίσει δικούς της σε όλες τις επιτροπές πλην μιας αυτή της επιτροπής προσβασιμότητας.
@ Επίσης η Αναστασία Ιωσηφίδου είναι αναπληρωματικό μέλος στην διοίκηση της ΔΕΥΑΚ την οποία δεν λέει να αφήσει.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα