@ Τι τον τσίμπησε τον Μουρίαδη μύγα τσε, τσε; Τι τον νοιάζει αν θα παραχωρηθούν σε ιδιώτες τα λιμάνια μεταξύ αυτών και τον λιμάνι «Απόστολος Παύλος»; Θα ρωτήσουν τον Μουριάδη από την κυβέρνηση αν θα το παραχωρήσουν;
@ Δεν ήξερα ότι του πέφτει λόγος του δήμου Καβάλας για το αν θα ιδιωτικοποιηθεί ο ΟΛΚ ή θα παραχωρηθεί απλά το λιμάνι «Απόστολος Παύλος» και αντέδρασε ο Μουριάδης.
@ «Την έντονη αντίθεση του στην πιθανή ιδιωτικοποίηση του επιβατικού λιμένα της Καβάλας και στα σενάρια αξιοποίησης της χερσαίας ζώνης του λιμανιού που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, εξέφρασε ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε το πρωί της Παρασκευής (31/1) με τον Πρόεδρο του ΟΛΚ, Γιώργο Φιλόσογλου.
Παράλληλα, ζήτησε να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα, υπό την προεδρεία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη και τη συμμετοχή των Προέδρων και Διευθυνόντων Συμβούλων των δέκα μεγάλων περιφερειακών λιμανιών της χώρας».
@ Εγώ λέω ότι η ιστορία δεν τον αφορά τον Μουριάδη και να κάτσει στα αυγά του και ας αφήσει τις εξυπνάδες ότι θα επισκεφτεί τον Πλακιωτάκη. Μάλλον αφορμή ψάχνει για να κατέβει πάλι στην Αθήνα και ως γνήσιος αριστερός αντιδρά στην παραχώρηση του λιμανιού.
@ Τι άλλο θα σκεφτεί ο άνθρωπος για να πάει στην Αθήνα δεν ξέρω.
@ Αντίθετο όμως στην ιδιωτικοποίηση του λιμανιού «Απόστολος Παύλος» άκουσα να λέει ότι είναι και ο πρώην πρόεδρος του ΟΛΚ Ανδρέας Καραμπουρνιώτης. Άλλος αριστερός γιαλαντζί μας προέκυψε. Ξέρετε τι φοβάται ο Καραμπουρνιώτης; Μη οι ιδιώτες που θα πάρουν το λιμάνι αυξήσουν τις τιμές στάθμευσης και αυτές από τα τραπεζοκαθίσματα. Να γελάσω να κλάψω δεν ξέρω.
Τι τον νοιάζει τον Μουριάδη αν θα παραχωρηθεί σε ιδιώτες το λιμάνι “Απόστολος Παύλος” και όλος ο ΟΛΚ; Όμως αφορμή ψάχνει για ένα ακόμη τααξιδάκι στην Αθήνα