Το παγοδρόμιο εκθέτει τα “συνεταιράκια” και αυτοί που έφυγαν από τον Μάκη

Σε ποιον να το πεις και ποιος να σε πιστέψει ότι αυτοί που πέρσι φώναζαν και τσίριζαν για την κάτω από το τραπέζι συμφωνία του δημάρχου με τον ιδιοκτήτη του παγοδρομίου τώρα θα την έφεραν στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής και θα το ψήφιζαν;
@ Πέρασε λοιπόν με πλειοψηφία, να πληρώσει ο δήμος όλα τα έξοδα, ρεύμα, νερό και την απασχόληση εργαζομένων του δήμου για να το στήσουν και να το ξεστήσουν που συνολικά όλα μαζί θα αγγίξουν τις 30.000 ευρώ.
@ Το καταλαβαίνω, οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας και όλοι οι δορυφόροι τους που το ψήφισαν, αυτούς που δεν καταλαβαίνω είναι οι τρεις του “ τόπου της ζωής μας” που ψήφισαν θετικά όταν πέρσι είχαν ψηφίσει αρνητικά και υποχρέωσαν το δήμο να χρεώσει στον επιχειρηματία την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος 17.000 ευρώ. Φυσικά τα υπόλοιπα έξοδα του τα κάλυψε και πέρσι ο δήμος.
@ Ο Μάκης Παπαδόπουλος λοιπόν που πέρσι είχε πρωτοστατήσει και είχε αλλάξει την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου την περασμένη Παρασκευή κάνοντας μια θεαματική κωλοτούμπα δίδοντάς την πλειοψηφία που ήθελε ο Μουριάδης για να ξοφλήσει το προεκλογικό του γραμμάτιο.
@ Δεν ψήφισαν υπέρ οι Καλανταρίδης, Τσουρουκίδης και παρών η Δρακονάκη. Σεβάστηκαν τον εαυτό τους και δεν τον πέταξαν στα πόδια του Μουριάδη όπως έκανε ο Παπαδόπουλος που όπως φαίνεται έχασε το πολιτικό του έρμα και ψάχνει πάλι να βρει νέο ιδεολογικό λιμάνι για να δέσει.
@ Επαληθεύονται αυτά που σας γράφω από αυτή εδώ τη στήλη ότι η ομάδα του Παπαδόπουλου διαλύεται και είναι ζήτημα αν του έχουν μείνει οι μισοί από αυτούς που βρέθηκαν στο ψηφοδέλτιο του στις εκλογές του Οκτωβρίου.
@ Στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής από την δημοτική του ομάδα έδωσαν το παρών μόνο ο Νίκος Μαυρίδης και ο Κώστας Μπουμπούνας ενώ απουσίαζαν οι Πουρσαεύ, Ιγνατιάδης, Λαζαρίδης, Γουνελάς και Δεληκάρης, οι οποίοι δεν συμφώνησαν μαζί του να ψηφίσουν κάτι που πέρσι το είχαν καταψηφίσει.
@ Πέρα όμως από την αποχή τους από το δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής κάποιοι δεν θα συνεχίσουν να περπατάνε πολιτικά μαζί με τον Παπαδόπουλο και κάποιοι άλλοι θα αποτελέσουν αν δεν ανεξαρτητοποιηθούν την ενδοπαραταξιακή αντιπολίτευσης.
@ Ο Μάκης Παπαδόπουλος με την κίνηση του να ψηφίσει θετικά στην κάλυψη των εξόδων για την λειτουργία του παγοδρομίου έκανε για ακόμη μια φορά γνωστό αυτό το οποίο φάνηκε και την προεκλογική περίοδο ότι άγεται και φέρεται ανάλογα με τον κύκλο ο οποίος τον περιβάλει. Στην πολιτική
του αυτοκτονία δεν νομίζω ότι έχουν θέσει οι δυνάμεις εκείνες που είναι αντίθετες στον λαϊκισμό, το ρουσφέτι και την οικονομική αποψίλωση του δήμου.
@ Τώρα ο Παπαδόπουλος μπορεί να γίνει ο καλύτερος συνοδοιπόρος τα επόμενα 5 χρόνια του Μουριάδη και να πάρει τη σκυτάλη από τη Τσανάκα, το Κουνάκο, τον Προμούσα και τον Βογιατζή.
@ Στο τελευταίο συμβούλιο δεν εμφανίσθηκε ο δήμαρχος και ο λόγος που βρέθηκε για να επιχειρηματολογήσει υπέρ της πληρωμής των εξόδων για την λειτουργία του παγοδρομίου ήταν ότι έμεινε στο σπίτι του γιατί αρρώστησε μετά την βροχή που έφαγε όταν άναψε τα Χριστουγεννιάτικα φώτα στην κεντρική πλατεία την περασμένη Πέμπτη. Περαστικά του εύχομαι.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα