Το δελτίο τύπου της αυτογελοιοποίησης

Και η δημόσια γελοιοποίηση του Μάκη Παπαδόπουλου δεν έχει τέλος. Χθες λοιπόν έδωσε στη δημοσιότητα ένα δελτίο τύπου που αυτογελοιοποιείται και ως επικεφαλής αλλά και σαν δημοτική ομάδα.
Συγκεκριμένα στο δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα γράφει. “Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου καταθέσαμε την εξής πρόταση για τη λειτουργία του παγοδρομίου:
Να μειωθεί το εισιτήριο κατά 50%: από 8 ευρώ σε 4 ευρώ (για τις ώρες από το πρωί μέχρι τις 4.00 το μεσημέρι) και από 10 ευρώ σε 5 ευρώ (για τις ώρες από τις 4.00 το μεσημέρι μέχρι το βράδυ).
Να μην λάβει ο Δήμος ενοίκιο 1.000 ευρώ, αλλά να δώσει τη δυνατότητα σε 200 παιδιά από οικογένειες που έχουν ανάγκη να απολαύσουν ΔΩΡΕΑΝ το παγοδρόμιο, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου.
Από τη στιγμή που ο Δήμος Καβάλας αποφασίζει να αναλάβει το κόστος για τη λειτουργία του παγοδρομίου ως προσφορά προς τους δημότες και τα παιδιά, προτείναμε αυτές τις δύο βελτιώσεις.
Η πρότασή μας δεν έγινε αποδεκτή από τη Δημοτική Αρχή. Ωστόσο, εμείς ως παράταξη εγκρίναμε τη λειτουργία του παγοδρομίου”.
@ Κατόπιν εορτή έρχεται ο Παπαδόπουλος να μας πει ότι αυτός έκανε μια πρόταση που μαλάκωνε τα πράγματα αλλά δεν εισακούσθηκε η πρόταση του και ψήφισε την πρόταση της διοίκησης. Που τα λες αυτά κ. Παπαδόπουλε; Πιστεύεις ότι το παραπάνω δελτίο τύπου ακυρώνει ότι ψήφισε την πρόταση της διοίκησης του δήμου. Τέτοια αλλοπρόσαλλη πολιτική ακόμη και μετά από μια μεγάλη σου ήττα δείχνει ότι δεν διδάχτηκες από τα λάθη σου. Αυτά κάνεις και φοβίζεις τους Καβαλιώτες.
@ Αλλά τι να ακυρώσει την αστειότητα να μη πάρει ο δήμος το ενοίκιο των 1.000 ευρώ για να δώσει τη δυνατότητα σε 200 παιδιά να απολαύσουν δωρεάν το παγοδρόμιο που δεν λέει όμως για πόσο καιρό.
Όμως ο ευαισθητούλης συμπληρώνει ότι αυτό θα το κάνει ο δήμος στο πλαίσιο της κοινωνικής του ευθύνης. Πιο αστείος πεθαίνεις.
@ Μετά από το σχόλιο μου την περασμένη εβδομάδα ότι πάει για τη θέση του προέδρου της ΔΕΕΠ, όποτε διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές στην ΝΔ ο Μπάμπης Κουφατζής, μαθαίνω ότι ο άλλος Μπάμπης ο σημερινός πρόεδρος της ΔΕΕΠ άρχισε να κυκλοφορεί ότι και αυτός θα κατεβάσει ένα δικό του για να κερδίσει τις εκλογές και να μη περάσει η προεδρία στα χέρια του Κουφατζή που υποστηρίζεται από δυνάμεις μη ελεγχόμενες από τον ίδιο. Μαθαίνω ότι ο Δράκος θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει όλους εκείνους που στις τελευταίες εκλογές στήριξαν τα ψηφοδέλτια της αρεσκείας τους στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές. Αυτό που θέλει να πετύχει ο Δράκος είναι να κάνει για ακόμη μια
φορά κομματική επίδειξη δυνάμεως.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα