Τον γλέντησαν τον Μουριάδη στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο Ιωσηφίδου και Παπαδόπουλος

@ Το βάπτισμα της αρχηγού δημοτικής ομάδας πήρε χθες η Νατάσα Ιωσηφίδου η οποία εκπροσώπησε την δημοτική ομάδα της «Ανάσα για τον δήμο» στο χθεσινό έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που έγινε για τον καθορισμό των παραλιών του δήμου Καβάλας.
@ Έμαθα ότι η Δήμητρα Τσανάκα ευχήθηκε στον Πεφάνη όταν τον ενημέρωσε ότι θα εκπροσωπήσει την παράταξη της η Ιωσηφίδου καλά ξεμπερδέματα.
@ Και έπεσε μέσα αφού ο Μουριάδης έχασε την φωνή του αλλά δέχθηκε και χοντρή παρέμβαση από τον Ιωσηφίδου όταν επιτέθηκε στον Μάκη Παπαδόπουλο ο δήμαρχος.
@ Φυσικά η παράταξη «Ανάσα» ψήφισε θετικά όπως και η παράταξη «ο τόπος της Ζωής μας».
@ Νομίζω ότι για ακόμη μια φορά ο δήμαρχος Καβάλας έγινε ρεζίλη με την έκτακτη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με θέμα «Καθορισμός των χώρων μεταβίβασης του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας, σε τρίτους με σύναψη μισθωτικής σχέσης και καθορισμός τιμήματος για τους έχοντες το δικαίωμα της χρήσης άνευ δημοπρασίας (όμοροι)».
@ Και έγινε ρεζίλη διότι αν δεν αναδεικνύαμε από την εφημερίδα μας και το ραδιόφωνο μας το συγκεκριμένο θέμα όπως και την επίσκεψη του προέδρου του επιμελητηρίου Μάρκου Δέμπα και της συμβούλου του Μαρίας Καραμπουρνιώτη στο δημαρχείο ακόμη δεν θα έπαιρνε απόφαση το δημοτικό συμβούλιο χθες και θα ξεκινούσαν όπως πέρσι οι επαγγελματίες τις επιχειρήσεις τους στις παραλίες χωρίς άδειες.
@ Για μια φορά ακόμη η διοίκηση του δήμου έδειξε ότι είναι διαλυμένη και εκτεθειμένη στην λογική κριτική της αντιπολίτευσης αφού δεν μπορεί να διεκπεραιώσει ακόμη και αυτές τις αυτονόητες διοικητικές πράξεις.
@ Φαίνεται ότι ο Βαγγέλης Παππάς ενοχλείται που δεν μπορεί αυτός να καθοδηγήσει πολιτικά την κοινή γνώμη γιατί όλοι έχουν καταλάβει πόσο αφερέγγυος είναι και βάλει κατά του ραδιοφωνικού σταθμού «Seven New 94,4» που είχε για μια φορά ακόμη την τιμητική του στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο.
@ Μετά από ένα μήνα που είχαν αποφασίσει όλες οι δημοτικές παρατάξεις να συνταχθεί ένα κοινό ψήφισμα για τη στήριξη των εργαζομένων στα πετρέλαια θυμήθηκε χθες ο Λεωνίδας Παππάς να κάνει γνωστό το τελικό κείμενο! Μετά από ένα μήνα. Ούτε αυτό δεν μπόρεσαν να κάνουν στην ώρα του.
@ Βέβαια ότι το συνέταξε ο Λεωνίδας Παππάς δεν σημαίνει ότι έχει και την έγκριση των άλλων δημοτικών παρατάξεων. Θα το διαβάσουν θα το διορθώσουν θα το επιστρέψουν για να αποφασίσουν μετά αν θα το κοινοποιήσουν. Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.
@ Από το χθεσινό έκτακτο δημοτικό συμβούλιο φυσικά απουσίαζαν αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι αφού δεν μπόρεσαν να αφήσουν τις δουλειές και να τρέχουν να καλύψουν την αβλεψίες της διοίκησης του δήμου.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα