Τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσουν οι Καβαλιώτες την επιλογή τους με υπέρογκες αυξήσεις στα δημοτικά τέλη

Η “Μητέρα των Μαχών” στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο με το καλημέρα. Η διοίκηση αφού κορόιδεψε προεκλογικά τον λαό της Καβάλας λέγοντας ότι δεν θα κάνει αυξήσεις σήμερα φέρνει θέματα αυξήσεων των δημοτικών τελών και των αρδεύσεων που ξεκινούν από 60% και φτάνουν μέχρι 150%!
@ Την περασμένη Παρασκευή η Αναστασία Ιωσηφίδου ήταν η πρώτη που άνοιξε τον χορό των αντιδράσεων μέσα του ραδιοφωνικού σταθμού “Seven New 94,4” δηλώνοντας ότι θα βογκήξουν νοικοκυριά, επαγγελματίες και αγρότες.
@ Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι αυτές τις αυξήσεις θα τις δούμε στους λογαριασμού της ενέργειας και τότε θα μας τσούξουν. Για ένα σπίτι 100 τ.μ τον χρόνο που πλήρωνε για τα σκουπίδια 140 ευρώ τώρα θα πρέπει να πληρώσει 280 ευρώ.
@ Δεν μιλώ φυσικά για τους επαγγελματίες της εστίασης και τους εμπόρους οι οποίοι για τα 100 τ.μ τον χρόνο πλήρωναν 3.120 ευρώ και τώρα με την αύξηση κατά 92% θα πληρώνουν 6.000 ευρώ τον χρόνο.
@ Λογικά αυτές οι αυξήσεις θορύβησαν τον εμπορικό κόσμο μετά την ανάλυση της Ιωσηφίδου και όπως πληροφορήθηκα στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο ο εμπορικός σύλλογος δια του προέδρου του Γιάννη Κελγιώργη θα καταθέσει κείμενο διαμαρτυρίας για τις υπέρογκες αυξήσεις τις οποίες ο δήμαρχος
απέκρυψε προεκλογικά και τώρα που τις κέρδισε έρχεται να χαρατσώσει νοικοκυριά, εμπορικά και καταστήματα εστίασης.
@ Η ανικανότατα της διοίκησης Μουριάδη να καταθέσει ένα πρόγραμμα περιστολής των δαπανών ξεκινώντας από τον περιορισμών των αντιδημάρχων οι οποίοι θα στοιχίζουν μεικτά κάθε χρόνο κοντά στις 200.000 ευρώ όπως επίσης από τη συγκράτηση των μετακινήσεων των δημοτικών αυτοκινήτων και έλεγχο στην κατανάλωση του πετρελαίου προτιμάει να ακολουθήσει τον εύκολο δρόμο των αυξήσεων.
@ Είμαι πολύ περίεργος να δω αν θα τις ψηφίσει τις συγκεκριμένες αυξήσεις ο πρώην πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Βασίλης Λεμονίδης, η “μητέρα” των φτωχών Έλσα Βακιρτζή και η ευαίσθητη με την κοινωνική ψυχική ισορροπία του λαού Στέλλα Αργυρίου. Φυσικά δεν περιμένω εκπλήξεις διότι όλοι οι παραπάνω είναι τώρα από την άλλη πλευρά και όχι με την πλευρά του κόσμου.
@ Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο Μάκης Παπαδόπουλος έχει χρίση τον Φώντα Κροκίδη ως την φωνή του και αυτός απλά με το κούνημα της κεφαλής του θα συμφωνεί με τις τοποθετήσεις του Φώντα. Φαίνεται ότι ο Φώντας που είναι του ευρέως λόγου θα προσπαθήσει να εξαφανίσει πολιτικά τον Παπαδόπουλο για
να χτίσει ο ίδιος αρχηγικό προφίλ.
@ Τελικά η νίκη της Μητρόπολης είναι καθολική στο θέμα της ΣΤΕΓΗΣ αφού οι μπαχαλάκιδες έφαγαν πόρτα και από το περιφερειακό συμβούλιο και από το δημοτικό συμβούλιο. Με τις υγείες τους.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα