Ξανθόπουλος και Κουφατζής σχολιάζουν τα κακώς κείμενα του δήμου

Με μια ανάρτηση του ο δημοτικός σύμβουλος Χαράλαμπος Κουφατζής επισημαίνει ένα θέμα που έχει να κάνει με την οδική ασφάλεια μπροστά από το 21ο δημοτικό σχολείο. Συγκεκριμένα γράφει “Η αρχή έγινε για να βελτιωθεί η παντελώς ελλιπής οδική ασφάλεια εμπροσθεν του 21ου Δημοτικού Σχολείου.(την
ζούμε καθημερινά οι γονείς τον οποίων τα παιδιά φοιτούν στο συγκεκριμένο σχολείο).
Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ψηφίσαμε στα πλαίσια Έγκρισης των αποφάσεων της Επιτροπής Κυκλοφορίας και προσβασιμότητας θέμα 16ο.Μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Καβάλας αναφορικά με τη βελτίωση της οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης πέριξ του 21ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας.
Η Επιτροπή εισηγείται ομόφωνα: Την τοποθέτηση, πέριξ του 21ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας, κατακόρυφης σήμανσης Σχολικής Ζώνης (πινακίδες Κ-16, Ρ-32, ένδειξη «Προσοχή Σχολείο»), πληροφοριακών πινακίδων Π-21 στις δύο πεζοδιαβάσεις επί των οδών Χανίων και 25ης Μαρτίου και οριζόντιας σήμανσης (τεθλασμένη κίτρινη διαγράμμιση) στα άκρα των ως άνω πεζοδιαβάσεων, σύμφωνα με τη συνημμένη μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας.
Φυσικά και χρειάζονται αρκετές ακόμη παρεμβάσεις, για να είναι απόλυτα ασφαλής η προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών… Προτάσεις και απόψεις όλων μας προς τις αρμόδιες αρχές απαραίτητες!!!”.
@ Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι της συνοικίας του Αγίου Λουκά ότι από το δήμο στόλισαν μέχρι τα όρια με την ΔΕΠΟΣ που την τρέλανε στον στολισμό.
@ Ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ξανθόπουλος μιλάει για πολλά πράγματα της καθημερινότητας. “Με χαμόγελα, δηλώσεις, επικλήσεις, υποσχέσεις μετά την ορκωμοσία των νεοεκλεγέντων δημοτικών συμβούλων Καβάλας, ήρθε και η πρώτη πρωτοβουλία του δημάρχου, ενδεικτική της τακτικής που θα ακολουθήσει στη νέα δημοτική περίοδο. Θα λάβει πρωτοβουλία λέει και θα συγκαλέσει σύσκεψη των φορέων για τα δρομολόγια των φέρυ – μποουτ! Από την άλλη ο επί της ψηφιακής πολιτικής του αντιδήμαρχος Μιχαηλίδης, δηλώνει πως στα ψηφιακά του δήμου, έγινε δουλειά που δεν φαίνεται! Είναι γνωστό σε όλους σας, πως είναι απαραίτητη η επικαιροποίηση των στοιχείων μας με τις τράπεζες, για να εξακολουθήσουμε να συναλλασσόμαστε μαζί τους. Αν σας έλεγα πως στον δήμο Καβάλας, υπάρχει οικισμός που δεν υφίσταται στον χάρτη, τι θα λέγατε; Το επεσήμανα απευθυνόμενος στον Μουριάδη, στον ψηφιακό του αντιδήμαρχο Μιχαηλίδη, στον αντιδήμαρχο του Φιλιππάρχη Παπαδόπουλο. Εις μάτην!
Στου κουφού την πόρτα, πάρε την πόρτα και φύγε. 4 χρόνια δεν πρόκαναν! Τώρα που μηδενίσαν το κοντέρ και ξεκινούν με ορμή, θα το κάνουν. Κατά τα άλλα έδωσαν διευθύνσεις στα χωριά των Φιλίππων και της Καβάλας! Εκείνος δε που είναι απολαυστικός είναι ο φίλος μου ο Τσουρουκιδης! Ελπίζει λέει και
πρέπει να στηρίξουμε την πρωτοβουλία του Μουριάδη! Μετά την επιτυχία του στην Καλαμίτσα, στο Περιγιάλι, στο νερό που πλέει γάργαρο από το Κεφαλάρι στα χωριά των Φιλίππων, στο Ασημακοπούλου, στην περιμετρική, και, και, και.., ο Ανέστης πιστεύει στα είδωλα! Ο λύκος Ανέστη τρίχα αλλάζει, συνήθειες όχι! Αν μάλιστα είναι και παλιός γάιδαρος και έμαθε να περπατάει στραβά, αντε να του μάθεις καινούργια περπατησιά! “.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα