Αύριο το μεσημέρι τα ψηφοδέλτια της ΝΔ…

Σβήνουν και γράφουν μέχρι την τελευταία στιγμή και μάλλον η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της ΝΔ όπως δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Σοφία Ζαχαράκη θα γίνει σήμερα Παρασκευή 14 Ιουνίου.

Για την Καβάλα οι πληροφορίες δίνουν την εξής εξάδα: Νίκος Παναγιωτόπουλος, Μακάριος Λαζαρίδης, Γιώργος Καλαντζής, Γιώργος Φιλόσογλου, Βάσω Μήττα Παπουτσή και Μαρία Χατζηκωνσταντίνου.

«Δεν υπάρχει καθυστέρηση, όπως βλέπετε όλα τα κόμματα εντός της εβδομάδας έκαναν τις σχετικές ανακοινώσεις και εμείς μέχρι αύριο θα προχωρήσουμε στη σχετική ανακοίνωση και έχουμε βέβαια το περιθώριο για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας» είπε χαρακτηριστικά.

Είπε ότι η ΝΔ έχει δεσμευτεί για την μείωση της φορολογίας στις επιχειρήσεις, τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, αλλά απαιτεί από τον

επιχειρηματία να χτίσει την σχέση του με τον εργαζόμενο.

Αναφερόμενη στους εργαζόμενους της ΕΡΤ, τόνισε ότι έχει ένα πάρα πολύ καλό μόνιμο προσωπικό, δυναμικό το οποίο αυτή τη στιγμή με τις εξωτερικές παραγωγές και με τον πολύ μεγάλο αριθμό ανθρώπων οι οποίοι έχουν προστεθεί με συμβάσεις δεν αξιοποιείται.

Ερωτηθείσα αν θα παραμείνει όλο το προσωπικό στην ΕΡΤ, απάντησε ότι το μόνιμο προσωπικό δεν έχει λόγο να ανησυχεί, αυτό το οποίο θα γίνει είναι προφανώς να ανασχηματιστεί, να αναδιοργανωθεί η ΕΡΤ με ένα στόχο έτσι ώστε να είναι ένα ελκυστικό προϊόν για αυτούς που το παρακολουθούν και το παρακολουθούν όλοι οι Έλληνες και πληρώνουν για αυτή.»

Επανέλαβε τη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην μειωθεί το αφορολόγητο. «Η ΝΔ κατέστησε σαφές ότι θα εφαρμόσει ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και φορολογικών ελαφρύνσεων αλλά και θα πάει αμέσως μετά στους εταίρους και θα πει ότι ‘εγώ θέλω να πετύχω αυτό το στόχο, δεν θα μειώσω το αφορολόγητο συγχρόνως όμως θα διεκδικήσω από το 2021 και μετά τη μείωση του πρωτογενούς πλεονάσματος’.»

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα