Πάνε να γίνουν θρίλερ οι εκλογές στο Παγγαίο μετά την κάθοδο του Γερομάρκου

Έκπληξη προκάλεσε στην κοινή γνώμη το υψηλό ποσοστό αποδοχής της κοινής γνώμης στο πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου Παγγαίου Γιώργου Γερομάρκου όπως καταγράφτηκε σε ηλεκτρονικό γκάλοπ που έγινε στο ιντερνέτ. Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Γερομάρκος μόλις τον τελευταίο καιρό ανακοίνωσε επισήμως την συγκρότηση ψηφοδελτίου που με επικεφαλής τον ίδιο θα λάβει μέρος στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Όπως δήλωσε ο ίδιος μιλώντας χθες το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό Seven News «για να είμαστε ειλικρινείς πρέπει να πούμε ότι αυτού του είδους τα ηλεκτρονικά γκάλοπ δεν είναι και τόσο αξιόπιστα, δεν είναι γνωστά τα στοιχεία που περιέχονται πάντως υπάρχει μια πολύ καλή αποδοχή από την πλευρά του κόσμου προς την παράταξή μας ως εναλλακτική πρόταση για ένα πλατύ λαϊκό ενωτικό αυτοδιοικητικό κίνημα, αυτό που αντιλαμβανόμαστε είναι ότι οι πολίτες θέλουν μια διαφορετική πρόταση, θέλουν μια άλλη προσέγγιση στην φιλοσοφία του Δήμου, εάν αυτή η ανταπόκριση βρίσκεται στο βαθμό που αναφέρει το γκάλοπ δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω ούτε να το διαψεύσω……».

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα