Ξεσάλωσε ο Εμμανουηλίδης σε βάρος του Γραμμένου

Σύμφωνα με την λογική του κυβερνητικού βουλευτή Τάκη Εμμανουηλίδη όποιοι ανησυχούν για τον τόπο τους είναι ακροδεξιοί. Σε αυτή τη κατηγορία ο Συριζαίος βουλευτής ο συνεργάτης του ακροδεξιού Καμμένου ενέταξε το πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιώργο Γραμμένο που ανησυχεί με την φημολογούμενη αύξηση κατά 70 άτομα του πληθυσμού του κέντρου Φιλοξενίας στο πρώην στρατόπεδο “Ασημακοπούλου”. Δεν θα έπρεπε λοιπόν να ανησυχεί ο Γιώργος Γραμμένος και να αγνοήσει τα παράπονα των περιοίκων γύρω από το κέντρο φιλοξενίας με τους μετανάστες όταν του λένε για τις κλοπές αλλά και τις παραβατικές συμπεριφορές των προστατευόμενων του Εμμανουηλίδη που το σπίτι του όμως βρίσκεται πολύ μακριά από το στρατόπεδο. Αφού ο Εμμανουηλίδης και οι όμοιοι του έκαναν την δουλειά τους το 2016 όταν ακόμη δεν έβλεπαν μπροστά του από την πολιτική τύφλωση που είχανε πιέζοντας την δήμαρχο να χρηματοδοτήσει την φιλοξενία εκατοντάδων προσφύγων στο εκθεσιακό κέντρο της Νέας Καρβάλης δαπανώντας 400.000 ευρώ από το ταμείο του δήμου τα οποία ακόμη δεν πίσω παρά τις υποσχέσεις της κεντρικής διοίκησης σήμερα εκείνους που τους ξελάσπωσαν τους χαρακτηρίζουν και από πάνω ως ακροδεξιούς. Το πρόβλημα με τους μετανάστες υπάρχει και δεν κρύβεται, διαχειρίζεται αλλά όχι ερήμην του δήμου και των Καβαλιωτών. Δεν έχουμε τίποτε με τους φιλοξενούμενους στο “Ασημακοπούλου” έχουμε όμως με τους πολιτικούς που μας πουλάνε ευαισθησία εννοώντας ότι πρέπει ο κόσμος να συμφωνεί μαζί τους στην διατήρηση μιας κατάστασης που επιβάλει τις παρανομίες αλλά και τις εσωτερικές αυθαιρεσίες μέσα στην δομή.
Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ετοιμάζουν την πρώην κλινική του “Ψύχου” πίσω από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου για να φιλοξενήσει νέους μετανάστες υπό την επίβλεψη μιας νέας ΜΚΟ. Κανείς δεν γνωρίζει τίποτε αφού γίνεται εν κρυπτό.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα