Φιλικές νίκες για Νέστο (3-2), για Αετό Ορφανού με σκορ (2-1) και Ορφέα με (2-1) το Παραλίμνι

Please select a featured image for your post

Οι προετοιμασίες των ομάδων του Νομού Καβάλας βρίσκονται σε εξέλιξη και ο Νέστος Χρυσούπολης στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε νίκησε με σκορ (3-2) στο βοηθητικό του σταδίου Χρυσούπολης τον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου σε ένα φιλικό με πολλές φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες.

Για την ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδης τα γκολ σημείωσαν οι Νάκας, Μπάμπουρας και Κοβάτσης ενώ τα δυο γκολ για τον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου σημείωσε ο Χαλπέτης. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στο μεγαλύτερο χρονικό του διάστημα, ο Νέστος προηγήθηκε με (2-0) για να ισοφαρίσει σε (2-2) ο Απόλλων Χρυσοχωρίου ενώ στη συνέχεια διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα (3-2). Βέβαια να σημειωθεί ότι η ομάδα της Χρυσούπολης είχε δυο δοκάρια με τους Νάκα και Κοβάτση. Δοκάρι είχε και η ομάδα του Απόλλων Χρυσοχωρίου με τον Τσομπανόπουλο.

Νίκη του Αετού Ορφανού

με (2-1) επί του Βύρωνα

Στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος ο Αετός Ορφανούν στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε νίκησε με σκορ (2-1) τον Βύρωνα Καβάλας και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι οι προετοιμασίες του βρίσκονται σε πολύ καλή δρόμο. Τα γκολ του Αετού Ορφανού σημείωσαν ο Ελέζι και ο Σαββατιανός ενώ για την ομάδα του Βύρωνα σκόραρε ο Κεσαπίδης. Το επόμενο παιχνίδι του Αετού είναι για το Κύπελλο Ελλάδας στις 25 Αυγούστου εκτός έδρας με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Καλός ο Ορφέας νίκησε

με σκορ (2-1) επί

του Απόλλωνα Παραλιμνίου

Ο Ορφέας έκανε εξαιρετική εμφάνιση το απόγευμα του Σαββάτου και επικράτησε στο γήπεδο με σκορ (2-1) επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου. Χωρίς τους Καπνόπουλο, Γιαλαμή, Μπαμπατζάνη αλλά με τον Αναστασιάδη να παίζει για πρώτη φορά φέτος αφού παρέμεινε στο ρόστερ η ομάδα του Παντελή Στυλιανού πέτυχε 2 γκολ, είχε 3 δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα