Ο Σιμιτσής χορικός αντιπεριφερειάρχης Καβάλας;

Ο Χρίστος Μέτιος ακούγεται ότι τελικά αποφασίσει να κάνει τον Σιμιτσή χορικό αντιπεριφερειάρχη τότε ο Κώστας Αντωνιάδης θα παραμείνει στη θέση του θεματικού αντιπεριφερειάρχη τουρισμού. Ίσως και να το θέλει άσχετα αν παντού λέει ότι επιθυμεί να κάτσει στην καρέκλα του χορικού αντιπεριφερειάρχη Καβάλας.
@ Αν όμως ο Σιμιτσής πάρει τη θέση του χορικού αντιπεριφερειάρχη τότε ο Γρανάς θα μείνει εκτός διοίκησης της περιφέρειας. Θα του μείνει όμως το κουστούμι που έραψε για τη θέση.
@ Εδώ θέλω να πω και κάτι για όλους αυτούς τους προερχόμενους από το χώρο του ΠΑΣΟΚ που θα αποδειχθεί σύντομα αν έκαναν κάποια συμφωνία ή όχι με τον Μέτιο ότι εκτός από τον εαυτό τους δεν νοιάζονται για τίποτε άλλο και για κανένα. Απλά το κόμμα ήταν το όχημα για να πάρουν τίτλους και μισθούς. Γι΄ αυτό ας αφήσουν τις μεγαλοστομίες.
@ Το ΚΙΝ.ΑΛ από την άλλη είναι διαλυμένο και όσοι έμεινα δεν έχουν καμιά όρεξη να ασχοληθούν με ένα κόμμα που αν δεν πέθανε θα πεθάνει σίγουρα.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα