Για 20η φορά εξελέγη πρόεδρος του Αετού Ορφανού ο Νίκος Λαμπίδης

Μετά την τελευταία γενική συνέλευση του Αετού Ορφανού και τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, ο Νίκος Λαμπίδης παρέμεινε στη θέση του προέδρου και συνεχίζει για μία ακόμη ποδοσφαιρική περίοδο.

Ειδικότερα να υπογραμμίσουμε το γεγονός ότι ο Νίκος Λαμπίδης συνεχίζει ως πρόεδρος του Αετού Ορφανού για 20η φορά, «σπάζοντας» όλα τα ρεκόρ. Την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας του Αετού Ορφανού συμμετέχουν και όλοι οι συνεργάτες του τα τελευταία χρόνια στη διοίκηση της ομάδας.

Η νέα διοίκηση

του Αετού Ορφανού

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου του Αετού Ορφανού, μία ομάδα η οποία και φέτος θα παίξει στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής κατηγορίας, είναι η εξής:

Πρόεδρος: Νίκος Λαμπίδης

Αντιπρόεδρος: Νίκος Βενετσάνος

Γενικός Αρχηγός: Γιάννης Ζέρβας

Ταμίας: Μπάμπης Ρηνώτας

Γενικός Γραμματέας: Φώτης Καζαντζίδης

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Νίκος Μιχαλής

Έφορος γηπέδου: Θεοχάρης Ρήντα

Υπεύθυνος επικοινωνίας και γραφείο τύπου: Σάκης Μήτρακας

Μέλη: Γιώργος Μελισσιανός, Χρήστος Παρασκευάς, Νίκος Ευαγγέλου, Γιώργος Ρηνώτας, Γιώτα Βρύζα, Μιχάλης Μπαμπατζίκης, Μάκης Αραδούλης, Κώστας Αποστόλου, Βασίλης Καραστέργιος, Μιχαέλα Βρύζα, Γεωργία Λαμπίδου, Γιώργος Καρύπης, Πολυζώης Καμάς.

Περιοχή συνημμένων

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα