Του έκρυψαν ότι είχε aids 1.5 χρόνο από το αιματολογικό τμήμα του νοσοκομείου- Απέδειξε με εξετάσεις ότι έκαναν λάθος και είναι υγιέστατος!

@ Δεν έχει μόνο χάσει ο πολίτης την εμπιστοσύνη του στο σύστημα υγείας που νοσεί σοβαρά τα τελευταία χρόνια έχει χάσει και την εμπιστοσύνη του στους γιατρούς που το υπηρετούν ευτυχώς όχι όλοι και του συμπεριφέρνονται ως πράγμα και όχι ως άνθρωπο.
@ Χθες το μεσημέρι με σταμάτησε γνωστός μου Καβαλιώτης στο ύψος της Ερυθρού Σταυρού γιατί κάτι ήθελε να μου πει. Αυτό συμβαίνει συχνά και είναι ένας τρόπο για να πληροφορούμε πολλά πράγματα.
@ Να σου πω μου είπε χωρίς να χάνει τον χρόνο του. Είναι αιμοδότης και μετά από ενάμιση χρόνο πήγα στο νοσοκομείο στο τμήμα της αιμοδοσία για να δώσω αίμα. Όταν είδαν το όνομα μου μια γιατρός μου είπε ότι δεν μπορώ να δώσω αίμα. Ανησύχησα αλλά δεν πέρασε από το μυαλό μου αυτό που θα επακολουθούσε. Στην ερώτηση μου γιατί δεν μπορώ να δώσω αίμα μου είπε ότι δεν μπορεί να μου πει γιατί δεσμεύεται από τον νόμο περί προσωπικών δεδομένων. Απόρησα γιατί για το δικό μου αίμα θα με πληροφορούσε και όχι για κάποιου άλλου. Άρχισαν να κάνω διάφορες σκέψεις στενάχωρες για την υγεία μου και πάλι όμως δεν υποψιαζόμουν αυτό που θα μάθαινα. Στην πίεση μου να μου πουν τι έχω μου είπανε να περάσω να δώσω μια μονάδα αίματος και να πάω μετά από δύο ή τρεις μέρες δεν θυμάμαι ακριβώς για να με πληροφορήσουν τι βρήκαν στο αίμα μου. Δεν ικανοποιήθηκα με αυτή τη λύση και επέμενα να μου πουν τι έχω. Με τα πολλά μου είπανε ότι έχω aids!
@ Πήγα να τρελαθώ αλλά μέσα μου κάτι μου έλεγε ότι δεν μπορεί γιατί ξέρω τον εαυτό μου. Φυσικά δεν άντεξα και ρώτησα την γιατρό γιατί μετά από ενάμιση χρόνο που το γνώριζαν όπως μου είπαν δεν με πληροφόρησαν και με άφησαν ως φορέα όπως ισχυρίζονται να κυκλοφορώ και να σπέρνω τον θάνατο; Δεν ήξεραν φυσικά τι να πουν και το μόνο που μου ζήτησαν ήτανε να δώσω αίμα και να φύγω. Σε τέτοιες περιπτώσεις όταν μαθαίνει κανείς έτσι φόρα παρτίδα ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα είναι ικανός για όλα. Διατήρησα την ψυχραιμία μου και δεν πήδησα από κανένα όροφο του νοσοκομείου και αμέσως πήγαν και έκανα αιμοτολογικές εξετάσεις σε ιδιωτικό εργαστήριο. Φυσικά δεν είχα τίποτε.
@ Όμως τα δύο εικοσιτετράωρα που πέρασα αγωνιώντας για την υγεία μου παρόλο που το πίστευα ότι δεν έχω τίποτε έχασα την μισή μου ζωή. Μπορεί κάποιος άλλος στη θέση μου να αντιδρούσε διαφορετικά και να έκανε κάποια απονενοημένη πράξη. Ούτε αυτό το σκέφτηκαν αυτή που μου έδωσαν την πληροφορία. Πλήρης αδιαφορία.
@ Φυσικά δεν θα αφήσω το όλο θέμα έτσι. Θα καταθέσω μήνυση όχι μόνο για ψυχική ωδίνη αλλά και για την απάνθρωπη συμπεριφορά των γιατρών.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα