Με πολύ καλές εντυπώσεις ολοκληρώθηκε και φέτος το 6ο Aquathlon & open water

Με πολύ καλές εντυπώσεις έκλεισε και φέτος το 6ο Aquathlon & open water που συνδιοργανώθηκε από τον ΟΘΑ Καβάλας με το Δήμο Παγγαίου στον κόλπο της Ν. Ηρακλείτσας. Στους αγώνες έλαβαν μέρος συνολικά 113 αθλητές σε όλα τα αγωνίσματα από όλη την Β. Ελλάδα και από την γειτονική Βουλγαρία.

Στη διοργάνωση σημαντική βοήθεια πρόσφεραν η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ηρακλείτσας που με τον εθελοντισμό τους έφεραν σε πέρας τις δυσκολίες ενός τέτοιου αγώνα.

Οι νικητές ήταν για τα 1500 κολύμβησης στους άνδρες:

1ος Εμφιετζής Παναγιώτης

2ος Αντέσχος Κων/νος

3ος Borislav Ivanov

Στις γυναίκες:

1η Μπελεγρίνου Φωτεινή

2η Αρσένη Κική

3η Μανφρέδη Κάτια- Θωμακου Βιβή .

Στα 3000μ κολύμβησης στους Ανδρες :

1ος Μαραγκός Γιώργος

2ος Γιαννουλάκης Χρυσόστομος

3ος Kay Luke

Στις γυναίκες :

1η Στογιαννίδου Κλεοπάτρα

2η Βελονίδου Βαλεντίνα

3η Μενεξιάδη Δανάη.

Στο Aquathlon ατομικό ανδρών :

1ος Μπελεγρίνος Νίκος

2ος Μπανιώτης Γιάωργος

3ος Νασιβαλιεβ Αλβερτ

Στο ατομικό γυναικών:

1η Σκαρλάτου Φωτεινή

2η Παντέλα Παναγιώτα

3η Χριστοφόρου Ελίνα

Στις Σκυταλοδρομίες:

1η ομάδα Θεοδωράκης και Κασάπης ( JT Coaching) 2η ομάδα Κλεανθίδης και Δαμιανίδης (Κατσαπλιάδες) και 3η ομάδα Οσταδάκης και Μηλιάδης ( Παλιόπαιδα).

Ο ΟΘΑΚ ευχαριστεί ιδιαίτερα τους χορηγούς του αγώνα που συνέβαλαν και αυτοί στην πολύ καλή διοργάνωση και είναι οι: Φελλαχίδης αρτοποιήματα, Τυριά Παγγαίου, Φαρμακείο Πουλάκη Μαρία ,De facto, Ταβέρνα του Σαρρή, Ζαχαροπλαστείο Πέτρος ,Το Βαζάκι και το beach Bar Barbarella για την φιλοξενία του και την προσφορά του σε νερά και φρούτα.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα