Δόξα Θεολόγου και Αετός Ορφανού σήμερα για το 2ο Super Cup «Βασίλης Ραφτόπουλος»

Please select a featured image for your post

Το 2ο Super Cup «Βασίλης Ραφτόπουλος» έρχεται αυτήν την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019, σε έναν αγώνα που αναμένεται να προσφέρει θέαμα και συγκινήσεις. ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ και ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νέα Καρβάλης, με ώρα έναρξης στις 17:15 μ.μ.

Η πρωταθλήτρια Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΚ και ο Κυπελλούχος της Ένωσης μας θα αγωνιστούν για το Κύπελλο του Super Cup «Βασίλης Ραφτόπουλος», λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τους στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Τιμώμενα πρόσωπα του αγώνα θα είναι, πέρα από το παλαιό μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Καβάλας Βασίλη Ραφτόπουλο, οι πρώτοι σκόρερς των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Καβάλας της περασμένης περιόδου. Πρόκειται για τους Νίκο Μουσα της ΔΟΞΑΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ για την Α’ Κατηγορία και τους Σταύρο Βασιλειάδη και Armando Ramo, αμφότεροι του Π.Ο. ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ για τη Β’ Κατηγορία.

Τέλος να σημειώσουμε ότι το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας στο δελτίο τύπου που εξέδωσε, καλεί όλους τους φιλάθλους να δώσουν το παρών στην ποδοσφαιρική αυτή αναμέτρηση, ώστε να τιμήσουν τον αγαπημένο μας φίλο, Βασίλη Ραφτόπουλο, αλλά και τους τροπαιούχους της περυσινής ποδοσφαιρικής περιόδου.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα