Στην Τσεχία για μεταγραφές βρίσκεται ο τεχνικός του Α.Ο.Κ. Παύλος Δερμιτζάκης

Ενώ ο προπονητής των «Αργοναυτών» Παύλος Δερμιτζάκης βρίσκεται στην Τσεχία για το κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης, με πίστη σε αυτόν που κάνουν και ακολουθώντας την περυσινή «συνταγή» η οποία αποδείχθηκε τελικά άκρως πετυχημένη, η διοίκηση του Α.Ο.Κ. με βήματα σταθερά και πολύ προσεκτικά σχεδιάζει το μέλλον της ομάδας σε αγωνιστικό αλλά και οργανωτικό επίπεδο.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης ταξίδεψε στην Τσεχία προκειμένου από κοντά να δει κάποιους παίκτες οι οποίοι βρίσκονται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» του Α.Ο.Κ. και στην περίπτωση που όλα πάνε καλά τότε ένας ή ακόμη και δύο ποδοσφαιριστές να αποκτηθούν. Σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση της ενίσχυσης του ρόστερ να σημειώσουμε ότι το βάρος έχει πέσει στον προπονητή της ομάδας Παύλο Δερμιτζάκη και στους συνεργάτες του στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ., οι οποίοι χωρίς να βιάζονται και με πολύ μεθοδικά βήματα οργανώνουν το ρόστερ της ομάδας. Προς την κατεύθυνση αυτή ο σχεδιασμός έχει αρκετό δρόμο μπροστά του αλλά το σίγουρο είναι ότι η μέχρι τώρα προσπάθεια που έχει καταβληθεί είναι σοβαρή και πετυχημένη. Αναφερόμαστε στο κομμάτι της παραμονής κάποιων ποδοσφαιριστών από τον περσυνό «κορμό» της ομάδας, όπως είναι οι Κώστας Μαρκόπουλος, Γιώργος Δήμιζας, Βασίλης Γαβριηλίδης, Σάββας Τουμανίδης, Γρηγόρης Παπαδόπουλος και κάποιων άλλων νεαρών παικτών και το γεγονός ότι παρέμειναν αποτελεί μία πολύ θετική διάσταση για τους «Αργοναύτες». Σημειώνεται ότι ο σχεδιασμός για την ολοκλήρωση του έμψυχου δυναμικού του Α.Ο.Κ. είναι σε εξέλιξη και μπορεί να υπάρχει δρόμος μεγάλο μέχρι το τέλος, ωστόσο η σοβαρότητα με την οποία η διοίκηση αντιμετωπίζει όλα τα θέματα, βάζει τις βάσεις για την όσο το δυνατόν καλύτερη συγκρότηση ενός ρόστερ το οποίο θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος αλλά να παίξει και πρωταγωνιστικό ρόλο υπό την καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή Παύλου Δερμιτζάκη. Βέβαια μεγάλος βάρος από πλευράς των διοικούντων πέφτει και στο οργανωτικό κομμάτι αφού οι απαιτήσεις λειτουργίας μίας ΠΑΕ είναι μεγάλες και για το λόγο αυτό η στελέχωση της γίνεται με μεθοδικά βήματα που απαιτούν οι καταστάσεις.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα