Ανήθικες προτάσεις Μουριάδη, ψάχνει τηλεφωνικά να βρει πρόθυμους δημοτικούς συμβούλους του Παπαδόπουλου και της Τσανάκα για να συνεργαστούν

Όταν ο Θόδωρος Μουριάδης διαπίστωσε ότι με τον «Κλεισθένη» τα πράγματα έχουν γίνει ζόρικα και δεν μπορεί να επιβάλει το πρόγραμμα του, λέμε τώρα, άρχισε να ψάχνεται για να βρει πρόθυμους από τους συνδυασμούς της Τσανάκα και του Παπαδόπουλου προφανώς υποσχόμενους θέσεις να τους πάρει μαζί του.
@ Χθες ο Αχιλλέας Νικολαίδης ένα από τα στελέχη της παράταξης «ο Τόπος της Ζωής μας» έριξε την βόμβα μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού «Seven New 94,4» ότι ο νέος δήμαρχος ερήμην του επικεφαλής της παράταξη που είναι ο Μάκης Παπαδόπουλος επικοινώνησε με εκλεγμένους δημοτικούς του συμβούλους και τους κάλεσε να βρεθούν και να συζητήσουν μια πιθανή συνεργασία μαζί του.
@ Φυσικά κανένας από αυτούς που τους τηλεφώνησαν δεν δέχθηκε να κάνει μια τέτοια συνάντηση.
@ Μαθαίνω όμως ότι από την παράταξη της Δήμητρας Τσανάκα ένας για πρώτη φορά εκλεγμένος δημοτικός της σύμβουλος με καταβολές στο χώρο της κεντροαριστεράς έχει συμφωνήσει με τον Θόδωρο Μουριάδη να συνεργαστεί και ως αντιπαροχή γι΄ αυτή του την απόφαση να τον προτείνουν για τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου. Αυτό επειδή είναι δύσκολο να συμβεί με την έναρξη των εργασιών του νέου δημοτικού συμβουλίου αφού πρέπει να δηλώσει ο δημοτικός σύμβουλος της Τσανάκα την ανεξαρτησία και χωρίς εκλεγμένο πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου δεν μπορεί να γίνει για να την καταθέσει το αίτημα του θα εκλεγεί πρώτα ο Λεωνίδας Παππάς πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου μέχρι να ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες κινήσεις μέχρι την ανεξαρτητοποίηση του κυρίου αποστάτη.
@ Δεν γνωρίζω αν μέχρι το Σεπτέμβριο θα αλλάξουν μερικά πράγματα και κάνει τελικά πίσω αυτός που φαίνεται ότι συμφώνησε με τον Μουριάδη αλλά να σας ενημερώσω ότι στην μοναδική φορά που βρέθηκε η δημοτική ομάδα της Δήμητρας Τσανάκα μετά τις εκλογές και αυτός είχε δηλώσει πίστη στην ενότητα του συνδυασμού και πιστός στις αποφάσεις της πλειοψηφίας.
@ Δεν ξέρω αν έχει κάτι τέτοιο στο μυαλό του ο νέος δήμαρχος αλλά μου λένε ότι στην περίπτωση που αλλάξει κάτι με τον δημοτικό σύμβουλο της Τσανάκα τότε υπάρχει και ένα άλλο σενάριο που λέει ότι θα γίνει πρόταση σε έναν πρώην πρόεδρο που τώρα βρίσκεται μεταξύ των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων του Μάκη Παπαδόπουλου.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα