Επί Ξυρού Ακμής

@ « Προσπαθούμε ώστε αυτά τα διόδια να ακυρωθούν » δήλωσε ο Κώστας Μορφίδης. Δηλαδή; Πως προσπαθεί να τα ακυρώσει ο κ. Μορφίδης τα διόδια της Άσπρης Άμμου δεν μας εξηγεί να το μάθουμε και εμείς; Δεν μας εξηγεί φυσικά γιατί δεν ξέρει. Είπε μια μπαρούφα για να δείξει ότι το θέμα απασχολεί το τρίο μπελγκάντο της πολιτικής σοου μπιζ της Καβάλας και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Φυσικά τα διόδια θα ακυρωθούν γιατί χτίζονται παράνομα και όχι γιατί οι τρεις φανφαρόνοι θα κάνουν τίποτε για να τελειώνουμε με τα ψέματα τους.

@ Κατά την προσφιλή τακτική της η δημοτική παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» με επικεφαλής τον Χρίστο Ποτόλια πριν από κάθε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Καβάλας να διατυπώνει τις σκέψεις για τα θέμα που θα συζητηθούν αυτό έκανε και χθες. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσαν από την «Λαϊκή Συσπείρωση» βάζουν 12 ερωτήματα πολύ σημαντικά και φυσικά θα περιμένουν να απαντηθούν στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο αφού ένα από τα θέμα στη ημερησία διάταξη είναι και η ΔΕΥΆΚ με τα προβλήματα της.

@ Μπόρεσαν οι Παγγαιορίτες το 2014 να ξεφύγουν από το ένα καβαλημένο καλάμι και έπεσαν σε ένα άλλο. Τώρα άρχισαν αυτοί που έλεγαν ότι είμαι άδικος με τον δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Άναστασιάδη να συμφωνούν μαζί μου και αυτό γιατί μετά από 4 χρόνια εμφάνισε τον πραγματικό του εαυτό. Η εξουσία τελικά βγάζει σε αυτούς που την έχουν τα χειρότερα ένστικτά τους.

@ Για την ΝΔ ο δήμαρχος Θάσου έχει τελειώσει αφού κατάλαβαν ότι θα κατέβει του χρόνου με τη σημαία του Σύριζα και γι ́ αυτό προσανατολίζονται στην υποψηφιότητα ενός γέννημα θρέμμα νεοδημοκράτη δικηγόρο στο επάγγελμα. Προβληματίζονται με τον Φίλιππο Άναστασιάδη γιατί έχει δείξει δείγματα αλαζονείας και αγνωμοσύνης. Βλέπουν θετικά κάποια νέα πρόσωπα που εμφανίσθηκαν και τα οποία σιγά, σιγά μαζεύουν γύρω τους στελέχη γνωστά για την αυτοδιοικητική τους δράση στον δήμο Παγγαίου. Στην Καβάλα για την ΝΔ δεν γεννάτε θέμα θα στηρίξει την Δήμητρα Τσανάκα ξεκάθαρα αφού μέχρι στιγμή η δημαρχιακή της παρουσία δεν έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στο κόμμα. Στον Νέστο αναγκάστηκα θα ανεχθούν για ακόμη μια φορά την υποψηφιότητα Μιχαηλίδη.

@ Νότιος Μακεδονικός Χαλβάς. Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα της νότιας Μακεδονίας με δήμαρχο της νότιας πόλης της Μακεδονίας Γιάννη Μπουτάρη. Άεροδρόμιο της Νότιας Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη. Μερικές προτάσεις για τον Τσίπρα.

@ Θα το σαπίσουν το γκαζόν στο παρκάκι μπροστά από τις Καμάρες έτσι όπως ξεχνούν να κλείσουν τα μπεκ από την υπηρεσία ύδρευσης. Επί μέρες περνώντας καθημερινά από τη συγκεκριμένη περιοχή αναρωτιόμουνα γιατί επιτέλους δεν κλείνουν τα μπεκ και σταταλούν έτσι αλόγιστα το νερό;

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα