Φταίμε εμείς, και φταίτε εσείς, φταίνε και οι άλλοι, φταίει και ο Χατζηπετρής

Φταίμε εμείς, και φταίτε εσείς, φταίνε και οι άλλοι, φταίει και ο Χατζηπετρής. Όπως όλα τα θέματα που προκύπτουν και λόγο άγνοιας δεν μπορούν να εξηγηθούν βρίσκονται οι σκόρπιες κουβέντες για να συνθέσουν το κάδρο των κατηγοριών και της καταδίκης προσώπων που τα θεωρούμε υπεύθυνα γιατί αυτά πρέπει να τραβήξουν τους κραδασμούς της κοινωνική αγανάκτησης.
Η ιστορία της γέφυρα του νοσοκομείου που έπεσε, αφού όλοι είπαμε δόξα τον θεό που δεν θρηνήσαμε θύματα, επιδοθήκαμε στο κυνήγι μαγισσών από την ημέρα του συμβάντος και μέχρι σήμερα. Όλοι ότι έμαθαν, ότι άκουσαν και χωρίς κανείς να γνωρίζει απόλυτα το τι συμβαίνει πραγματικά έδωσε δίκαιο ή άδικο ανάλογα με την δική του ματιά που είδε τα πράγματα. Έχω να πω τούτο. Η εισαγγελία Καβάλας αυτεπάγγελτα θα ασχοληθεί με το θέμα και θα προσπαθήσει να βρει τις αιτίες που οδήγησαν στην πτώση της γέφυρας και να αποδώσει ευθύνες σε αυτούς που θα κρίνει ότι τις έχουν και θα τους οδηγήσει στα δικαστήρια. Η εισαγγελική έρευνα δεν θα στηριχθεί στο τι λέει ο καθένας μας και πως θέλουν να το εκμεταλλευτούν κάποιοι πολιτικά αλλά στα πορίσματα των εμπειρογνώμων στην έρευνα του νόμου για τις ευθύνες που έχει και ποιος για τη συντήρηση της γέφυρας και τέλος πάντων θα κάνει την δουλειά της όπως ξέρει. Μέχρι τότε όμως ας μπουν τα όπλα του πολιτικού πολέμου στα θηκάρια και ας περιμένουμε πριν καταδικάσουμε όποιον βρούμε μπροστά μας.
Το μόνο που θα ήθελα να γίνει είναι να υπάρξει ακόμη πιο έντονη σηματοδότηση στα σημεία της γέφυρας που έχουν επιλεγεί για να ανακόπτουν ή να αλλάζουν την διεύθυνση του δρόμου ώστε οι οδηγοί να αντιλαμβάνονται καλύτερα το τι ακριβώς γίνεται στο συγκεκριμένο δρόμο. Οι κώνοι και οι απαγορευτικές κορδέλες δεν φτάνουν.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα