Ντροπή Παναγιωτόπουλε

Το κόμμα τον τράβηξε από το μανίκι και τον Νίκο Παναγιωτόπουλο μαζί με άλλους τριάντα ένα συναδέλφους του βάζοντας τους να υπογράψουν μια ερώτηση για το υποτιθέμενο χρέος των 120 εκ. ευρώ της ΒΦΛ προς την ΔΕΠΑ. Θέλοντας να χτυπήσουν τον Σύριζα και να ξεφύγουν από τη στενωπό που οδήγησε ο Τσίπρας τον Μητσοτάκη με τις αναφορές του περί σκανδάλων ΚΕΛΠΝΩ, ΝΟVARTIS είπανε τα 32 τζιμάνια της ΝΔ μεταξύ αυτών και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος να καταθέσουν μια ερώτηση που να αφορά τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΠΑ τον κ. Κιτσάκο αλλά μέσω αυτού να χτυπήσουν και την ΒΦΛ που σε καμιά περίπτωση δεν ευθύνεται για το πρόβλημα. Και δεν ευθύνεται γιατί το συγκεκριμένο λογιστικό χρέος δεν είναι πραγματικό αλλά πλασματικό αφού δημιουργήθηκε από τον λάθος υπολογισμό στη τιμή μονάδος της παροχής φυσικού αερίου προς την βιομηχανία συμπεριλαμβάνοντας και τον ειδικό φόρο κατανάλωσης που από την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν αναγνωρίζεται όταν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή προϊόντων και όχι την παραγωγή ενέργειας.
Αυτά όλα ήτανε γνωστά στο κ. Παναγιωτόπουλο διότι του έχουν εξηγηθεί πολλές φορές. Όμως από τον φόβο του μη μείνει μόνος απέναντι στις απαιτήσεις του κόμματος να κάνει πολιτική ρελάνς στο Σύριζα υπέγραψε ανερυθρίαστα και αυτός την συγκεκριμένη ερώτηση.
Ποιον χτυπάει ο Παναγιωτόπουλος τον Κιτσάκο ή την ΒΦΛ που και δικά του παιδιά βρίσκονται εντός των εγκαταστάσεων της ΒΦΛ και όταν γνωρίζει ότι η ιστορία με την ΔΕΠΑ ήταν ένα Συριζαικό εφεύρημα για να πιεστεί η διοίκηση της εταιρείας να ενδώσει στους παραλογισμούς των απολυμένων και των υποστηρικτών τους στην κεντρική διοίκηση του κράτους. Ούτε αντιπολίτευση δεν ξέρει να κάνει ο Παναγιωτόπουλος και μαζί του και η ΝΔ. Ποιόν αλήθεια κέρδισε η ΝΔ και οι 32 βουλευτές της που υπέγραψαν αυτή την ερώτηση που βασίστηκε σε εισαγγελικές αναφορές χωρίς ακόμη να έχει μεταβιβαστεί στην δικαιοσύνη που μπορεί να μη γίνει και ποτέ; Κανένα. Ούτε τους μέσα αλλά ούτε και τους έξω. Ο Παναγιωτόπουλος είναι αυτός που θα πληρώσει το μάρμαρο της πολιτικής ανευθυνότητας του κόμματος του. Και θα το πληρώσει γιατί ο εργαζόμενος κόσμος έχει βαρεθεί να βλέπει κάθε πικραμένο πολιτικό που θέλει να μοστραριστεί σαν αδέκαστος τιμωρός και να ξεσπάει πάνω στην ΒΦΛ. Αφήστε το επιτέλους το εργοστάσιο να συνεχίσει την ανοδική του πορεία. Αυτή η φτωχοποιημένη χώρα από τα χέρια των πολιτικών της δεν έχει άλλη εταιρεία που να είναι μέσα στις δέκα λιπασματοβιομηχανίες του κόσμου και να φέρνει συνάλλαγμα. Γι΄ αυτό ας βάλουν τα χεράκια τους άλλου ίσως για να βγάλουν τα ματάκια τους που αλληθωρίζουν προς τον λαϊκισμό βλάπτοντας τον κόπο όσων σε αυτό τον τόπο μοχθούν.

Δ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22 - ΚΑΒΑΛΑ - Τ.Κ: 65302 / ΔΘ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΝΤΗ / ΑΦΜ : 800828862 ΔΟΥ: ΚΑΒΑΛΑΣ / ΤΗΛ: 2510 222141 / Εmail: evdomimera@gmail.com

Εβδόμη Ημέρα