Νικητής από την πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου προχθές αναδείχθηκε ο Μουριάδης

Απλά πράγματα που κερδίζουν όμως τις εντυπώσεις και τα πρώτα δείγματα γραφής είναι αυτά που χαρακτηρίζουν μια διοίκηση ως πετυχημένη ή όχι.
@ Ο Κυριάκος Σταυρίδης έκανε δύο κινήσεις απλές αλλά ουσιαστικές. Καθάρισε το ανοιχτό κολυμβητήριο που το είχαν καθαρίσει άλλες τρεις φορές επί της διοίκησης Τσανάκα αλλά το είπανε μετά τις εκλογές και κατέβασε τα πανό από την περίφραξη του πάρκου στο Φάληρο δείχνοντας ότι θα παλέψουν και με αυτούς που ρυπαίνουν.
@ Τώρα μη με ρωτήσετε γιατί δεν τα έκανε η Τσανάκα δεν ξέρω να σας πω.
@ Χθες φυσικά ο πρώην αντιδήμαρχος καθαριότητας Ανέστης Τσουρουκίδης δήλωσε τη δυσαρέσκεια του γι΄ αυτά που είπε η Δήμητρα Τσανάκα και απογοητευμένος γιατί δεν εκτιμήθηκε η δουλεία του.
@ Φαίνεται ότι τους έχει πάρει χαμπάρι ο Μουριάδης τι σκορποχώρι είναι στην αντιπολίτευση και τους πήρε στον μεζέ. Στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο οι δημοτικές παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου που φάνηκε ότι είναι του χεριού του δέχθηκαν την αναβολή του διορισμού των νέων διοικητικών συμβουλίων των νομικών προσώπων αντί να καταψηφίσουν την εισήγηση του κάνοντας τον να σημειώσει την πρώτη του πολιτική ήττα.
@ Αυτοί όμως δέχθηκαν να το πάρει πίσω αφού τον παρακαλούν να κάτσει και να παζαρέψει μαζί τους τις θέσεις των προέδρων. Ο Μουριάδης το πήρε το θέμα των διορισμών πίσω γιατί ήθελε να κερδίσει χρόνο προκειμένου να έχει στα χέρια του μια ερμηνεία του νόμου από το υπουργείο αφού στον νόμο υπάρχει μια ασάφεια που ερμηνεύεται από την πλευρά της διοίκησης αλλιώς και διαφορετικά από την αντιπολίτευση.
@ Από την πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου προχθές νικητής βγήκε ο Μουριάδης που όχι μόνο πέρασε ένα ευχάριστο βράδυ αλλά πήρε και τα συγχαρητήρια.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα

Εβδόμη Ημέρα